Net even anders!
Zwolle
Overijssel
gratis voor kinderen
gratis voor volwassenen
gratis voor senioren
aanvullende info

Voor informatie over het programma en toegangsprijzen verwijzen wij u door naar www.hedon-zwolle.nl.

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Hedon Jongerencentrum

Maestro...; music!

Hedon bestaat vanaf 1973 en is sinds 1996 gehuisvest in De Branie, net iets buiten de binnenstad van Zwolle (loopafstand ). Het centrum heeft een middelgrote concertzaal voor zo'n 500 bezoekers, een sfeervol café en twee bars. Hedon was twee achtereenvolgende jaren het best bezochte B-podium van Nederland en is inmiddels gepromoveerd tot het A-status. In 2005 werd Hedon door de VNP (Vereniging Nederlandse Poppodia) uitgeroepen tot "Beste Poppodium".

Maestro...; music!
Bij Hedon kun je wekelijks terecht voor concerten van de meest uiteenlopende muziekgenres; pop, rock, folk, metal, dance en gothic, maar ook diverse soorten wereldmuziek. Even een greep uit het archief van artiesten die in de afgelopen 5 jaar bij Hedon hebben opgetreden; Beth Hart, I am Kloot, Bløf, Zita Swoon, Frank Black, 16 Horsepower, De Dijk, Nina Hagen, Gabriel Rios, The Stranglers, Junky XL, Krezip, After Forever, Obituary, Guus Meeuwis, Miss Djax, Racoon, The Hellacopters, Triggerfinger en zo is er nog een flinke rij spraakmakende concerten op te noemen.

Naast popconcerten zijn er geregeld hiphop-avonden en voor dansliefhebbers zijn is er Sabotage en Zaterdagnachtkoorts avonden. Technofreaks komen aan hun trekken bij o.a. de Groove Factory en voor het snoeiharde werk kan je terecht bij bijvoorbeeld Rewinder ( de opvolger van Basskickers).

Iedere woensdag wordt Hedon omgebouwd tot eetcafé The Melting Pot waar je onder het genot van sfeervolle plaatjes, zorgvuldig geselecteerd door de aanwezige DeeJay, kan genieten van een compleet driegangen menu dat bij wijze van daghap verkrijgbaar is.

 

Hedon Jongerencentrum

Burgemeester Drijbersingel 7
8021 DA Zwolle
Regio Overijssel ()
Telefoon 038 - 452 7229

neem contact op
Bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 1 september tot 31 december en van 1 januari tot 30 juni

Voor informatie over het programma verwijzen wij u door naar www.hedon-zwolle.nl.


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten