Net even anders!
Heemstede
Noord-Holland
gratis voor kinderen
gratis voor volwassenen
gratis voor senioren
aanvullende info

Voor meer informatie over voorstellingen en toegangsprijzen verwijzen wij u door naar http://www.xs4all.nl/~casca/theater.html

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Casca Theater de Luifel

Een inspirerend en uitdagend seizoen!

Afgelopen seizoen hebben we ons 10-jarig jubileum gevierd. Het was een bijzondere dag waar we met veel plezier aan terugdenken. Een mooi ijkpunt om te zien hoe Theater de Luifel wordt gewaardeerd door artiesten en bezoekers.

Dit seizoen hebben we veel voor u in petto. Een thriller,
een volksopera, een wereldband, kindercabaret, een Koningsdrama, een meesterverteller met poppen, literair theater en…… heel veel humor en ontroering. Naast de bekende ‘namen’, die we natuurlijk koesteren, is ook weer plaats ingeruimd voor jonge, talentvolle theatermakers.
Laat u verrassen.

Een aantal artiesten gaat komend seizoen voor het eerst solo of komt in een andere samenstelling. Alex Klaasen is ‘eindelijk alleen’, Silvester komt zonder Arie, Anne zonder vader Herman en Remko Vrijdag heeft zijn twee panters omgeruild voor een duivelsalleskunstenaar.


Voor veel artiesten is ons theater een vertrouwde plek geworden om hun programma uit te proberen. Daar zijn we blij mee. Try-outs zijn altijd spannend. Sommige voorstellingen zijn in deze fase zo goed als af terwijl andere nog pril en ongepolijst zijn. U krijgt zo de kans om het maakproces van dichtbij mee te maken. Vooral bij cabaret is publiek heel belangrijk voor het aanscherpen van het programma. Lebbis, Javier, Wim, Eric en Dolf komen met hun try-out naar de Luifel. En… Veldhuis & Kemper laten verschillende try-out fasen zien. Nieuwsgierig publiek kan natuurlijk beide weekenden komen om te zien hoe hun voorstelling vordert.

Ik wens u veel plezier met het maken van uw keuzes!
Tot ziens in Theater de Luifel

Laura Marcus

Casca Theater de Luifel

Herenweg 96
Heemstede
Regio Noord-Holland ()
Telefoon 023 - 548 3828


Bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 1 september tot 31 december en van 1 januari tot 30 juni

Voor meer informatie over voorstellingen en aanvangstijden verwijzen wij u door naar http://www.xs4all.nl/~casca/theater.html.


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten