Net even anders!
Utrecht
Utrecht
gratis voor kinderen
gratis voor volwassenen
gratis voor senioren
aanvullende info

De spelende groep krijgt de volledige recette en mag zelf, binnen redelijke grenzen, de entreeprijs vaststellen. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar www.debastaard.nl

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

De Bastaard

Van oudsher vinden in De Bastaard toneelvoorstellingen plaats.

Theater in De Bastaard

Van oudsher vinden in De Bastaard toneelvoorstellingen plaats. Op dit moment worden die overvleugeld door boekpresentaties en andere activiteiten. De rol die wij in het verleden speelden in Utrecht is gedeeltelijk overgenomen door Theater Kikker en Huis Aan De Werf. Veel beginnende theatermakers die vroeger op De Bastaard waren aangewezen, kunnen nu op bepaalde dagen en onder bepaalde voorwaarden hun ei kwijt in deze theaters. Dat is natuurlijk een goede ontwikkeling. Maar wat ons betreft zijn er nog genoeg redenen voor theatermakers om zich tot ons te wenden.
Theater De Bastaard heeft steeds in de belangstelling gestaan als een plaats waar bijzonder, soms experimenteel, toneel wordt gemaakt. Er bestaat de mogelijkheid om een voorstelling voor een langere periode te boeken. Ook kunnen er verschillende voorstellingen van dezelfde groep in één of opeenvolgende seizoenen geboekt worden. Aldus ontstaat de ideale situatie waarin theatermakers zich kunnen vormen en ontwikkelen en hun eigen publiek op kunnen bouwen.
De sfeer en de magie die een voorstelling in De Bastaard oproepen is niet te vergelijken met een regulier theater. Het contact met het publiek is intens.
Stichting Theater De Bastaard werkt volledig zonder subsidie en kan dus niet veel meer doen dan de deur wijd open zetten. Bij dezen.

 

De Bastaard

Jansveld 17
3512 BD Utrecht
Regio Utrecht ()
Telefoon 030 - 2322 555


Bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 1 januari tot 31 december en van 1 januari tot 31 december

De Bastaard is iedere dag geopend vanaf 16.00 uur. Op donderdag, vrijdag en zaterdag tot 03.00 uur en de andere dagen tot 02.00 uur. In het seizoen is ons tuinterras toegankelijk tot 24.00 uur. Dit tuinterras ligt aan de achterzijde van het café en heeft een gezellig, besloten karakter. Een aanrader voor een intiem tête-a-tête of een (afstudeer)borrel in de namiddag.

De Bastaard wordt eens in de zoveel tijd omgetoverd tot een klein theatertje, waar dan toneelvoorstellingen plaatsvinden. We programmeren alleen wat we leuk vinden en wat een bepaalde kwaliteit heeft. Is er geen aanbod, dan programmeren we liever niets.


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten