Net even anders!
Apeldoorn
Gelderland
19,00 kinderen
21,50 volwassenen
21,50 senioren
aanvullende info

Minder betalen voor je entreekaartje? Dat kan! In onze webwinkel kan je je eigen korting verdienen. Kom bijvoorbeeld op een voordeeldag dan krijg je al € 3,50 korting per persoon! Kijk snel op www.apenheul.nl.

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Apenheul

Een dagje Apenheul is altijd verrassend. In het prachtig groene dierenpark loop je tússen de apen. Midden op de Veluwe, op nog geen uurtje rijden vanaf Amsterdam!

Apenheul: een bos vol loslopende apen!
Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. In dit prachtige, groene park op de Veluwe loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers. Je kunt er dus veel van heel dichtbij bewonderen. Met de handige spottips die je onderweg tegenkomt, hoef je er niet één te missen.

Apen spotten tussen de boomtoppen
Natuurlijk zijn er ook apen die niet loslopen, zoals de gorilla’s en orang-oetans. Over deze dieren kom je alles te weten tijdens de speciale presentaties van de dierverzorgers. Mis ook het Apenboompad niet. Hier loop je tussen de boomtoppen en ontdek je nog meer apen en andere dieren uit het regenwoud. Klaar met apen spotten? Leef je dan uit als een aap in het Na-aaphuis of geniet van een lekker, biologisch frietje met uitzicht op het gorilla-eiland.

Méér dan een leuk dagje uit
In Apenheul vinden we dieren en natuur heel belangrijk. Daarom kom je in het park niet alleen meer te weten over de apen in Apenheul, maar ook over hun soortgenoten in het wild. Het Apenheul Natuurbehoudfonds (ANF) steunt projecten over de hele wereld om de apen en hun leefgebied te beschermen. Want veel apensoorten en natuurgebieden worden helaas bedreigd. Bezoek je Apenheul, dan draag jij je steentje bij aan het ANF. Een win-win situatie dus!

Apenheul bezoeken? Koop kaartjes www.apenheul.nl en verdien je eigen korting!

Apenheul

J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn
Regio Gelderland ()
Telefoon 055-3575700

neem contact op
Bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 15 april tot 6 november

Apenheul is van 14 april t/m 5 november 2017 dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Van 15 juli t/m 27 augustus is het park open van 9.00 tot 18.00 uur.


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten