Net even anders!
Vaassen
Gelderland
gratis voor kinderen
170,00 volwassenen
170,00 senioren
aanvullende info

De kosten van een ballonvaart zijn 170 euro per persoon, ALL IN.

ALL IN betekent: inclusief 6% BTW, Verzekeringen, Champagnedoop, een Luchtdoopcertificaat, après ballooning, etc. en na afloop van de vaart brengen we u uiteraard weer terug naar de startplaats.  

ACTIE:  Deze zomer hebben we de ludieke actie van slechts 2 euro per kilo verlengd.

Ballonvaren heeft alles met gewicht te maken, daarom hebben we als een ludieke actie het tarief gerelateerd aan het gewicht van de passagiers. En speciaal voor onze (verlengde) actie vragen we NU slechts 2 euro per kilo (totaal gewicht incl. kleren en schoenen) en dat is ALL IN. Deze actie is alleen geldig bij aanmelding van 4 of meer volwassen passagiers en we hoeven alleen het totaalgewicht te weten. (de groepskorting is hierbij niet van toepassing). Voorwaarde is wel dat we dan in Vaassen opstijgen.   

Speciale actie voor mensen met een termninal diagnose: deze mensen mogen bij ons gratis mee onder de volgende voorwaarden:

We vragen wel minimaal 2 begeleiders (tegen normaal tarief) en hierbij zijn andere acties en kortingen niet van toepassing. We hebben (nog) geen rolstoel voorziening, wel een beperkte mogelijkheid om in de mand te zitten. Andere mogelijkheden zijn bespreekbaar, heeft u vragen aarzel dan niet om ons te bellen.

 Kortingen:

 • Als u naar ons toekomt (dus als we in Vaassen kunnen opstijgen) krijgt u een korting van 10 euro op de ticketprijs.

 • Als u zich met 4 of meer personen aanmeldt, dan krijgt u van ons een groepskorting.

 • Deze eerste twee kortingen mag u combineren; dus komt u met 4 of meer personen naar Vaassen, dan gelden beide kortingen.  

 • Voor de jonge mensen tot 16 jaar hanteren we het tarief van 2 euro per kilo. Hierbij zijn er geen andere kortingen mogelijk. Kinderen tot 10 jaar onder begeleiding en minimale lengte van 120 cm. (de mand is 110 cm. hoog). 

Heeft u speciale wensen zoals opstijgen met de ballon vanuit uw woonplaats of vanaf een weiland bij u in de buurt, dat kan allemaal. Bij een minimale deelname van 4 personen en dat moet u wel op tijd aanvragen, want soms zijn er vergunningen nodig. Voor ballonvaarten ver buiten de Veluwe vragen we u een bijdrage in de brandstofkosten. 

Wilt u een ballonvaart cadeau geven, dan hebben wij hiervoor een speciale cadeaubon in de vorm van een ballonvaart ticket die u bij ons kunt bestellen. Het is een leuk idee om die cadeau te geven aan familie, vrienden en kennissen. Misschien bij een bruiloft, verjaardag, jubileum of  misschien zo maar....  als een unieke verrassing. Ook voor bedrijven is het een uniek cadeau voor medewerkers. Een ballonvaart zal altijd een originele blijvende herinnering zijn. De ontvanger kan zelf een afspraak maken voor de vaart.

Verzekeringen

Silverstar Ballooning heeft een WA-verzekering die schade aan derden, waaronder de passagiers, dekt. Iedere schade waarvoor Silverstar aansprakelijk kan worden gesteld valt onder deze verzekering. Per schadegeval bedraagt de totale dekking van deze verzekeringen meer dan 750.000 euro per passagier. Passagiers die zich niet aan de aanwijzingen van de ballonvaarder houden en (daardoor) schade ondervinden zijn uitgesloten van deze dekking. Verder heeft Silverstar een extra inzittenden-verzekering die uitkeert in geval van blijvende invaliditeit of overlijden. 

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Ballonvaren

Ballonvaren, een geweldige belevenis die je eens in je leven gedaan moet hebben. Wij maken er altijd een mooie vaart van.

Ballonvaren, een geweldige belevenis
 
Een Ballonvaart vormt een statige, prachtige en plezierige manier om van A naar Waar-de-wind-je-maar-heenwaait te komen. Een luchtballon geeft je het wonder van het vliegen terug, en dat in een tempo, dat zelfs de traagste ziel in verrukking zal brengen. 

Er is geen enkele praktische reden om in een rieten mand te stappen en je over te geven aan de grillen van de wind, maar het is een belevenis die beslist de moeite waard is. 

Gracieus
Een Ballonvaart haalt je op de meest gracieuze manier uit deze wereld weg. Wanneer je in een ballon wegdrijft, wordt de fantasie van leven in de wolken werkelijkheid. Al op enkele meters boven de aarde vallen de spanningen van het dagelijks leven van je af.

'... een heerlijke stilte die niet te beschrijven is en die je op de grond nergens aantreft.'
 
 
Laat je meevoeren

Je zwevend door de wind laten meevoeren, je letterlijk boven de wereld verheven voelen is iets heel bijzonders. Ballonvaren is dan ook een onvergetelijke gebeurtenis die je minstens eenmaal in je leven moet meemaken en… altijd zal bijblijven.

 
Prachtig zulke ervaringen van onze passagiers. Nu is de keuze aan jou. Niet over nadenken en wachten, maar gewoon een keertje doen. 

Ballonvaren

Veldeksterweg 56
8172 VW Vaassen
Regio Gelderland ()
Telefoon 0578 573478

neem contact op
Bezoek de website

Openingstijden

 • 0
 • 3
 • 6
 • 9
 • 12
 • 15
 • 18
 • 21
 • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 1 januari tot 1 januari

BALLONVAREN  is een geweldige belevenis. Het werkt  ook letterlijk erg bevrijdend door het opstijgen en het loskomen van de moeder aarde. Een ballonvaart haalt je op de meest gracieuze manier even uit deze wereld weg. Al op enkele meters boven de aarde vallen de spanningen van het dagelijkse leven van je af.

 

Wij verzorgen een avondvullend programma waarbij de passagiers ook betrokken worden bij de ballonvaart. Van het opbouwen van de ballon, na de vaart het inpakken van de ballon tot het uitreiken van de certificaten. Wilt u zelf een keer meevaren, wilt u een ballonvaart cadeau geven, wilt u ons meehelpen als crew lid, het kan allemaal. Kijk ook op onze website voor verdere mogelijkheden. En heeft u vragen, stel ze ons gerust. 


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten