Net even anders!
Almere
Midden Nederland
13,50 kinderen
16,00 volwassenen
16,00 senioren
aanvullende info

De prijzen zijn afhankelijk van het gekozen arrangement. Op onze website vindt u de prijzen voor de diverse arrangementen.

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

SEC Survivals Almere

Plezier, sport en avontuur. Dat is wat u kunt verwachten bij SEC Survivals!

In ons mooie outdoorpark kunt u terecht voor een survival, boogschieten, kanovaren, zeskamp, boerengolf.. en nog veel meer

Plezier en avontuur in de buitenlucht?

Ga op survival!

De survival is voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud, en ook als u niet zo sportief bent. Plezier staat voorop. Het programma wordt aangepast aan de samenstelling en wensen van de groep. Ook minder valide deelnemers zijn bij ons van harte welkom!

Wij bieden een onvergetelijke ervaring op ons outdoor park in boswachterij Almeerderhout. Onder deskundige begeleiding gaat u de uitdaging aan met junglebruggen, camotunnels, hindernisbaan, boogschieten en andere leuke onderdelen.

Na de inspanning kan je in onze gezellige Pandahut of op ons ruime terras lekker nagenieten met een lunch, borrel, barbecue of stamppotbuffet. Erg geschikt voor een familie-uitje, kinderverjaardag of vrijgezellenfeest!

Naast survivals bieden we allerlei andere leuke outdooractiviteiten: van boerengolf tot lasergamen, van kanovaren tot zeskamp. Benieuwd geworden? Kijk voor meer informatie op onze website, of bel: 036-5384855.

Hopelijk tot snel!

Joy Taling

SEC Survival Almere

Al sinds 1994 kunt u terecht bij SEC Survival Almere voor een familieuitje, schoolreisje, bedrijfsfeest, kinderfeestje, vrijgezellenfeest en teambuilding activiteiten. We zijn gevestigd in boswachterij Almeerderhout, Almere, met een eigen outdoorpark van 60.000 m2. SEC Survivals is goed bereikbaar, dicht bij de A6 en A27 gelegen en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

SEC Survivals Almere

Verlaatweg 2
1358 AJ Almere
Regio Flevoland ()
Telefoon 036-5384855

neem contact op
Bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 1 januari tot 31 december

SEC Survivals is alle dagen van het jaar geopend. De activiteiten worden altijd aangepast aan de weersomstandigheden


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten