Net even anders!
Assen
Assen
6,00 kinderen
8,00 volwassenen
8,00 senioren
aanvullende info
De tarieven voor het zwem- en saunaparadijs zien er als volgt uit:
 
Los bezoek
 

All-in tarief per persoon per bezoek
maandag t/m vrijdag

Kinderen tot en met 3 jaar 

gratis

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar 
€ 6,00
Volwassenen
€ 8,00
 
 

 

 

All-in tarief per persoon per bezoek
zaterdag, zondag en feestdagen*

 
Kinderen tot en met 3 jaar 

gratis

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar 
€ 7,00
Volwassenen
€ 10,50
0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

De Bonte Wever Assen

ontdek De Bonte Wever! Een verrassend compleet all-in hotel en sport- en evenementencentrum met o.a. een subtropisch zwembad en professioneel fitnesscentrum.

Centraal gelegen in Drenthe, nabij de A28 in Assen, treft u De Bonte Wever: een verrassend compleet all-in hotel en sport- en evenementencentrum met o.a. een subtropisch zwembad en professioneel fitnesscentrum. De Bonte Wever biedt grenzeloze mogelijkheden op uiteenlopende gebieden. Voor welke gelegenheid dan ook; sportief, ontspannend, feestelijk of zakelijk... bij De Bonte Wever vindt u alle onder één dak!

In De Bonte Wever verveelt u zich geen moment. Zwemmen, relaxen, borrelen in een cafeetje: aan u de keus! Zo kunt u heerlijk genieten van de vele faciliteiten in het subtropisch zwem- en saunaparadijs. Trotseer de golven in het golfslagbad, laat u meevoeren in de wildwaterkreek of waag een afdaling van de glijbaan. Tijd voor ontspanning is er in de whirlpools, de kruidenbaden, het complete saunaparadijs en onder de zonnehemels. En wilt u even helemaal wegdromen tijdens een rustgevende massage of een volledige lichaamsbehandeling? De Bonte Wever beschikt over een eigen specialisten op het gebied van schoonheid en massage. Een compleet aanbod aan trainingsfaciliteiten en groepslessen vindt u in het omvangrijke fitnesscentrum.

De gezelligste straat van Assen vindt u in De Bonte Wever. Vier feest in het Bruin Café, bezoek de Bierstube, stap aan boord van de Scheepsbar of kom langs in de Engelse Pub. Neem plaats op één van de gezellige terrasjes of vermaak u met diverse spellen zoals biljarts en darts. Gedurende het hele jaar vinden er in De Bonte Wever uiteenlopende evenementen plaats, zoals concerten en shows.  

De Bonte Wever Assen

Stadsbroek 17
9405 BK Assen
Regio Drenthe ()
Telefoon 0592-356000

neem contact op
Bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 1 januari tot 31 december en van 1 januari tot 31 december

Kijk voor de meest actuele openingstijden op www.debontewever.nl


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten