Net even anders!
Best
Best
15,50 kinderen
25,50 volwassenen
25,50 senioren
aanvullende info

Voor de kinderen van 0 t/m 4 jaar wordt alleen het consumptieverbruik berekend.

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Wie is de Mol?

Maak kennis met het spel Wie is de Mol? Leuk, leukst en nog veel leuker. Het spel boordevol met verrassingen, wie o wie bedriegt het gezelschap?

14.00 Ontvangst
Onder het genot van een gratis kopje koffie wordt het gezelschap van de familiedag of bedrijfsfeest welkom geheten op ons zonnig gelegen terras voor het Brabants bedrijfsuitje.

14.30 Instructie Wie is de Mol?
Na het welkomstwoord volgt er een uitleg over het spel. De deelnemers 
worden in subgroepen verdeeld. De mol zit zonder dat de gasten het weten al in elke groep. Anoniem vanuit een ander team in uw groep geplaatst met als doel saboteren!!
De Mol zal de hele dag meeloeren over uw schouders terwijl de ludieke opdrachten uitgevoerd worden. Wie vertrouwd u in uw team om de opdrachten namens uw team uit te laten voeren?

15.00 Wie is de MOL en verdient het meeste geld?
Na de uitleg lopen de deelnemers een route door het centrum van Best. Tijdens deze tocht proberen de groepen geld te verdienen, door goed uitgevoerde opdrachten. Zonder creativiteit en samenwerking zal men de opdrachten niet kunnen vervullen. In elke groep zit een MOL, deze behoort eigenlijk bij een andere sub groep van uw gezelschap. De MOL probeert opdrachten dwars te bomen. Hoe meer hij hierin slaagt hoe meer geld hij verdient voor zijn eigen groep.

16.00 Pauze
Op ongeveer de helft van de tocht zal de Mol jullie naar een horecagelegenheid proberen te loodsen waar er voor eenieder iets te drinken wordt geserveerd (indien gereserveerd). De meeste deelnemers zijn op dit moment Mister X al tegen gekomen.

16.30 Vervolg "Wie is de Mol"
Als iedereen is voorzien van een natje vervolgen we de tocht van Wie is de Mol. Na deze pauze zijn er al deelnemers die een vermoeden hebben van wie de MOL nu eigenlijk is. Deze gasten “proberen” dit nog even voor zich te houden. Het rest jullie nu nog enkele opdrachten te doen voor dat de antwoorden bekend worden gemaakt.

17.30 Willen alle MOLLEN nu opstaan
Uiteraard zal de prijsuitreiking voor verrassingen zorgen. De mollen worden ontmaskerd en de reacties komen los!! Niet gedacht wel gedacht etc. etc. Tijdens de borrel (indien gereserveerd) krijgen de Mollen de kans om hun 'teamgenoten' te vertellen hoe zij de gehele dag zijn misleid. Het perfecte bedrijfsuitje om uw collega's beter te leren kennen. Een van de vele mooie momenten van deze dag. Onder het genot van een drankje wordt tevens kenbaar gemaakt welk team het meeste geld heeft weten te verdienen.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet- Barbecue- Diner- Mega Wok

Bij dit 4 uur durend programma is inbegrepen:
- Gratis welkomstdrankje
- Routebeschrijving
- Opdrachtformulieren
- Gebruik polaroidcamera
- Acteur
- Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
- Consumpties tijdens pauze en prijsuitreiking
- Gebak
- Bitter en/of borrelgarnituur
- Lunch
- Culinaire afsluiting

 

(Programma kan op diverse tijden starten).

Wie is de Mol?

Broekdijk 10
5681 PG Best
Regio Noord-Brabant ()
Telefoon 0499399090

neem contact op
Bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 1 januari tot 31 december en van 1 januari tot 31 december

Geopend dagelijks van 1 maart tot 1 december. Voor groepen vanaf 10 personen zijn wij het gehele jaar geopend.


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten