Net even anders!
Amsterdam
Amsterdam
2,00 kinderen
7,50 volwassenen
6,00 senioren
aanvullende info

Protour: € 12 (incl. 3 shots)

Additional traditional Russian snacks at the bar: € 5

The tour through the museum will be accompanied by a personal guide and the visit will take up to an hour.

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Vodka Museum Amsterdam

Discover the World of Vodka!

Ergert u zich ook zo aan lompe barhangers die alcohol liefdeloos naar binnen gieten en vervolgens schreeuwend met de barman op de vuist gaan? Gelukkig zijn er nog plaatsen waar u in een knusse omgeving de waarde van een goed glas drank kunt ervaren. Vanaf Amsterdam Centraal loopt u binnen vijf minuten naar het Vodka Museum, waar u op zowel cultureel als culinair gebied uw dorst kunt lessen.

Museumtour

Hoewel het museum modern is ingericht ademt het statige pand op het Damrak 33 historie. Zo wordt u tijdens de ‘Wereld van Vodka’ tour getrakteerd op het levensverhaal van het ‘watertje’, zoals Russen hun huisdrank liefkozend noemen. Uw persoonlijke Russische gids loodst u gedurende de rondleiding door eeuwen Sovjet geschiedenis. Tussen de rijke anekdotes en grappige feitjes door kunt u zich vergapen aan onze indrukwekkende collectie vodka schatten. Verspreid over drie verdiepingen vindt u de meest extravagante flessen, waarvan sommigen nog stammen uit de tijd van de oude tsaren.

Proeverij

Nadat uw vodka kennis in korte tijd flink is bijgespijkerd is het tijd om plaats te nemen aan onze modern opgezette bar. Hier beveelt onze barman u graag één van de meer dan 112 soorten vodka aan. Aan de hand van zijn instructies drinkt u vodka zoals de Russen het drinken: met gevoel. Na afloop van de proeverij kunt u onze winkel een fles van uw zojuist ontdekte favoriete merk vinden. Maar niet voordat u uw ervaringen op film heeft vastgelegd en naar al uw vrienden heeft gemaild in onze hippe videolounge.

Arrangementen

Of u nu met vrienden, collega’s of familie op stap gaat, na uw bezoek aan het enige Vodka Museum van Europa bent u een sensationele en smakelijke slok ervaring rijker. Het museum leent zich ook uitstekend voor bedrijfsuitjes, themafeesten, workshops en vrijgezellenfeesten. Daarnaast zijn er
verschillende arrangementen mogelijk. Zo kunt u uw museumbezoek koppelen aan een rondvaart, fietsverhuur of city tour zodat u niet alleen Amsterdam maar ook een stukje Rusland van dichtbij kunt verkennen. Daar dragen onze authentiek Russische werknemers persoonlijk zorg voor. Na zdorovje!

Kijk op onze website voor populaire arrangementen.

 

Vodka Museum Amsterdam

Damrak 33
1012 LK Amsterdam
Regio Noord-Holland ()
Telefoon 0205285482

neem contact op
Bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 1 januari tot 31 december en van 1 januari tot 31 december

Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten