Net even anders!
Marknesse
Noordoostpolder
3,50 kinderen
5,00 volwassenen
3,50 senioren
aanvullende info

Kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar binnen. Vanaf 11 jaar geldt de volwassenenprijs.

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

MeerZoo

Meerzoo is de naam van dit nog jonge dierenpark. Voor iedereen is er wat wils!

Eind maart, om precies te zijn op 29 maart, gaat MeerZoo weer open voor het publiek. Op vrijdag 29 maart (goede vrijdag), zaterdag 30 maart en maandag 01 April (2e paasdag) zal MeerZoo voor de eerste weekeinde van het seizoen weer geopend zijn. U kunt dan weer het park bekijken met al zijn veranderingen en kunt u ons tips geven hoe we het nog mooier en beter kunnen maken. Ook kan ik u dan informeren over de verdere gedachten en ontwikkelingen van MeerZoo. Vraag er gerust naar.

 

Na een lange winterperiode van herinrichting, nieuwbouw, aanpassingen en opknappen zal het park weer klaar zijn om publiek te ontvangen. Op 2e paasdag kunnen er eieren worden geschilderd: niet zomaar eieren, maar NANDU EIEREN. Deze ca. 20 cm grote eieren kunnen worden gekocht en geschilderd en mee naar huis worden genomen. De eieren zijn leeg gemaakt en kunnen zodoende gewoon ergens worden neergezet in huis zonder dat ze gaan ruiken. Dit is vooralsnog alleen deze 2e paasdag, 01 april, dat ze kunnen worden geschilderd.  

MeerZoo is geopend van 10.00 uur t/m 17.00 uur. De entreeprijs is 5.00 voor een volwassenen, 3.50 voor kinderen tot 12 jaar en 65+ en voor kinderen tot 3 jaar gratis. Nieuw vanaf 2013 is de 10-strippenkaart a 20 euro. Hiermee kan er voordelig vaker worden gekomen naar MeerZoo (volwassenen: 2 strippen, 65 jaar en ouder: 1 strip en kinderen van 3 t/m 10 jaar 1 strip en kinderen onder de 2 jaar zijn gratis.

MeerZoo is iedere woensdag, zaterdag en zondagmiddag, vakanties, feestdagen enz van eind maart tot eind oktober geopend. Meer info op de website www.meerzoo.nl. Naast deze dagen zijn wij geopend voor groepen, rondleidingen, kinderfeestjes en schoolreisjes.

 

Ook zijn wij op zoek naar bouwmaterialen zoals houten panelen, isolatie, keien, klinkers ed.

 

Er is ook nog ruimte voor vrijwilligerswerk, vooral in de weekeinden, en ook sponsoren zijn welkom voor de nieuwe projecten die op stapel staan. Ook is er de mogelijkheid om een praatje te maken over de mogelijkheid die MeerZoo heeft voor het plaatsen van personen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking. MeerZoo is ook een zorgdierentuin.

MeerZoo

steenwijkerweg 15
8316RG Marknesse
Regio Flevoland ()
Telefoon 0527-204495

neem contact op
Bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 29 maart tot 27 oktober en van 21 december tot 5 januari

Tijdens vakanties en feestdagen ook geopend van 12.00 tot 17.00 uur.


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten