Net even anders!
Almere
Almere
7,00 kinderen
1,80 volwassenen
1,35 senioren
aanvullende info
Peuterspelen: € 4,00

Woe/do/vr van 10.00 tot 12.00 uur voor 1 tot 4 jarige (incl. ranja). Dit arrangement is niet geldig tijdens schoolvakanties.

Kinderfeestje vanaf € 10,95 p.p. Bekijk onze website voor alle mogelijkheden!
0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Kids Playground Almere

Het mooiste speelparadijs voor kinderen vind je bij Kids Playground: een overdekte speeltuin met glijbanen, ballenbakken, klimrekken en nog veel meer!

Het mooiste speelparadijs vind je bij Kids Playground Almere: een overdekte speeltuin met glijbanen, ballenbakken, klimrekken en nog veel meer! Bij Kids Playground Almere bent u niet afhankelijk van het weer!                                             

De kleintjes spelen en klauteren in gezelschap van hun ouders/begeleiders op speciaal voor hen ontwikkelde soft-playtoestellen, ballenbakken en glijbanen.  

Grotere kinderen kunnen zich naar hartelust uitleven in gigantische speelstructuren op diverse niveau's met uitdagende hindernissen, trampolines, glijbanen, tunnels, springkussens, touwladders en nog veel meer. Het enorme springkussen tussen de speelstructuren is ook heel uitnodigend. Uiteraard is er constant vakkundige leiding aanwezig die een oogje in het zeil houden. 

Bij Kids Playground Almere is er een kinderdisco aanwezig, waar gedanst kan worden op de nieuwste hits. Feestelijke typetjes zorgen voor een spetterend speel- en dansfestijn voor alle leeftijden. Regelmatig worden er themadagen of speciale activiteiten georganiseerd. Ook voor kinderfeestjes of schoolreisjes bent u bij Kids Playground Almere aan het goede adres.

 

Peuterspelen - € 4,00 per kind: 

Woe/do/vr van 10.00 tot 12.00 uur voor tot 4 jarige (incl. ranja). Dit arrangement is niet geldig tijdens schoolvakanties.

Kids Playground Almere

Trekweg 41
1338 GA Almere
Regio Flevoland ()
Telefoon 036-2100110

neem contact op
Bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 2 januari tot 31 december

Tijdens schoolvakanties is Kids Playground zeven dagen per week geopend.

Gesloten op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag.


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten