Net even anders!
Velsen-Zuid
Spaarnwoude
17,50 kinderen
19,50 volwassenen
19,50 senioren
aanvullende info

Kijk op http://www.snowplanet.nl/?pag=12 voor alle tarieven en geldende actietarieven

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

SnowPlanet

De coolste indoorpiste nabij Amsterdam

Ga op wintersport in eigen land!

SnowPlanet beschikt over twee indoorpistes met echte sneeuw, waaronder een beginnerspiste van 100 meter en een steile piste van 230 meter voor gevorderden. Bij SnowPlanet kunt u recreatief skiën en snowboarden. Daarnaast worden er lessen/cursussen op elk niveau gegeven. In de zomer wordt, op een deel van de piste, een SummerPark gebouwd op de piste, met boxes, rails, slides en een schans. Hier kunnen de freestyle skiërs en snowboarders hun tricks testen.

Kinderen kunnen vanaf hun derde terecht bij de speciale MiniClub van SnowPlanet. Ook biedt SnowPlanet leuke KidsDagen in de schoolvakanties, KidsWeken in de zomervakantie en kunnen kinderen hun verjaardagsfeestje vieren bij SnowPlanet.

Voor groepen en bedrijven zijn er diverse (teambuilding) activiteiten te boeken. Deze vinden zowel op de piste als outdoor of in de keuken plaats. Uiteraard zijn alle activiteiten te combineren met een uitstekende catering.

Voor al uw wintersportmateriaal kunt u terecht in de SnowPlanet Store. In deze ‘super-store’ van 300m2 zijn alle toonaangevende ski- en snowboardmerken vertegenwoordigd en kunt u alles op het gebied van sport en mode vinden. Het team kan u vakkundig advies geven, en uiteraard kunt u zelf ook het materiaal testen voor aanschaf.

SnowPlanet biedt alle faciliteiten voor het perfecte dagje uit met uw gezin, familie of bedrijf. Het evenementencomplex beschikt, naast de twee pistes, over diverse restaurants, een dakterras, vier feestzalen, twee vergaderzalen, een après-ski café en een gespecialiseerde wintersportwinkel.

SnowPlanet is de locatie voor een actief programma en een sportieve belevenis.

SnowPlanet

Heuvelweg 6-8
1981 LV Velsen-Zuid
Regio Noord-Holland ()
Telefoon 0255545848

neem contact op
Bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 1 mei tot 31 augustus en van 1 september tot 29 april

Van 1 september t/m 29 april is SnowPlanet elke dag geopend van 9.00 - 23.00 uur

Van 1 mei t/m 31 augustus is SnowPlanet doordeweeks geopend van 15.00 - 23.00 uur en in het weekend van 11.00 - 23.00 uur.


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten