Net even anders!
VelpVelp
gratis voor kinderen
gratis voor volwassenen
gratis voor senioren
aanvullende info

entree gratis

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

K13 en de tuin van Sjef

Sorry, dit dagje uit is helaas al afgelopen

Kunstveiling op 13 november met kijkdag op 12 november in Velp. Gratis toegang en goedkoop kunst kopen

Kunstveiling zondag 13 november (14.00 – 17.00) in K13 – Kastanjelaan 13 in Velp.
Met kijkdag in het huis en de tuin van Sjef, zaterdag 12 november (16.00 – 20.00) - Boulevard 33A in Velp (nabij de Achtsprong)
Entrée op beide dagen gratis.

Het klapstuk van de veiling is een tekening van Sjef van der Molen. Die is speciaal voor deze veiling beschikbaar gesteld uit de verzameling van de gemeente Rheden. Ook worden er vier zeldzame jeugdwerken van Sjef van der Molen verloot onder de veilingbezoekers. Loten kosten 2,50 per stuk, vijf voor 10 euro.

De startprijzen van de kunstwerken variëren van veertig euro tot duizend euro. De werken zijn te zien op de kijkdag (12 november) in de tuin van Sjef. Daar is ook een mini-expositie met zes tekeningen van Sjef van der Molen te zien. De Velpse kunstenaar Gerrit van Middelkoop biedt, exclusief op deze kijkdag, vijf werken te koop aan. De entree op beide dagen is gratis.

De opbrengst is bestemd voor de Stichting de Tuin van Sjef. De in 2014 overleden bioloog en kunstenaar creëerde de unieke tuin, met talloze zeldzame planten en dieren. Mede via deze crowdfundings actie hoopt de stichting voldoende geld bijeen te brengen om de tuin en het pand aan te kopen van de gemeente Rheden.

Met medewerking van Adriaan van Esveld, Kassiel Gerrits, Aart Klinkhamer, Susanne Haag, Jasper van Deutekom, Riet Lieferink, Carmi Butteling, Sybrecht Bosker, Leon Mommersteeg, Norma van de Wijngaarden, Anne Reerink, Betty Disco, Sya de Nooyer, Jeanet Willems, Marike Farenhorst, Gerrit van Middelkoop, Klaas den Braven, Rob Chevallier, Kerry Brown, Miriam van der Linden, Ab Marte, Judith Brouwer, Pieter van de Pol, Gradus Verhaaf en anderen.

K13 en de tuin van Sjef

Kastanjelaan 13
6883HZ VelpVelp
Regio Gelderland ()
Telefoon 0622857859

neem contact op
bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van zaterdag 12 november 2016 tot zondag 13 november 2016

Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten