Net even anders!
Luttelgeest
8,00 kinderen
14,00 volwassenen
13,00 senioren
aanvullende info

Kinderen t/m 3 jaar - Gratis

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Dagje uit in de zomervakantie? Ga op jungle-avontuur in eigen land.

Sorry, dit dagje uit is helaas al afgelopen

Stem jouw kompas deze zomervakantie af op de Orchidee├źn Hoeve en beleef een onvergetelijk jungle-avontuur in eigen land!

Wegdromen onder een wolk van duizenden zomerbloeiers, vakantiekiekjes maken bij de flamingo’s, papegaaitjes voeren en duizenden tropische vlinders bewonderen… Stem jouw kompas deze zomervakantie, van 7 juli t/m 2 september, af op de geheel overdekte Orchideeën Hoeve en beleef een onvergetelijk jungle-avontuur in eigen land!

Het tropische park
Volg de avontuurlijke junglepaden door het tropische park en bezoek in één dag werelddelen als Azië, Costa Rica en het Amazone Regenwoud. Aai de zachte alpaca’s, bewonder de meest uitbundige bloemen en sta stil bij de razendsnelle aapjes. Vergeet de tijd echter niet! Elke dag om 14.00 uur kun jij in het Jungletheater kennis maken met de meterslange zomergasten van de Orchideeën Hoeve en kom je alles te weten over de meest bijzondere en spectaculaire talenten van de natuur. Weet jij het hoofd koel te houden wanneer je oog in oog staat met de zomergasten?

Zomeractie! Gratis speurtocht
Klimmen en klauteren doe je deze zomer natuurlijk in het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs. Deze overdekte speeltuin is maar liefst 1.000 m2 groot en zit vol avontuurlijke belevenissen. Daarnaast kunnen de kinderen op talentenjacht met ‘Freek Duck’. Deze speurtocht leidt de kinderen langs de leukste plekjes in het tropische park en deelname is bovendien bij aankoop van een kinderentreebewijs deze zomervakantie (7 juli t/m 2 sept.) helemaal gratis!

De Orchideeën Hoeve is gevestigd in Luttelgeest (Flevoland), geheel overdekt, kindvriendelijk en rolstoeltoegankelijk. Kijk op de website voor meer informatie.

Dagje uit in de zomervakantie? Ga op jungle-avontuur in eigen land.

Oosterringweg 34
8315 PV Luttelgeest
Regio Flevoland ()
Telefoon 0527 202875

neem contact op
bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van zaterdag 7 juli 2018 tot zondag 2 september 2018

Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten