Net even anders!
Luttelgeest
8,00 kinderen
14,00 volwassenen
13,00 senioren
aanvullende info

Kinderen t/m 3 jaar: gratis

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

De Orchideeën Hoeve

Sorry, dit dagje uit is helaas al afgelopen

Ga deze herfstvakantie op avontuur in het grootste junglepark van Europa!

Trek deze herfstvakantie - van 13 tot en met 28 oktober - jouw avonturiersschoenen aan en ga op ontdekkingstocht in het grootste junglepark van Europa: de Orchideeën Hoeve! Dwaal over geheime junglepaden, maak jouw vakantieselfie met een papegaai op je hoofd, ravot in de waterrijke speeltuin en overwin je diepste angsten bij de gloednieuwe herfstvakantieshow ‘Eten of gegeten worden?!’. Jouw herfstvakantie was nog nooit zo avontuurlijk!

Speciale herfstvakantieshow
Ben jij een dappere avonturier die niet bang is voor een leguaan of een meterslange tijgerpython? Bemachtig dan samen met jouw familie een plaats bij de speciale herfstvakantieshow ‘Eten of gegeten worden?!’ en ontmoet de griezeligste dieren uit de jungle. Met een draai aan het griezelrad ontdek jij wat er op het menu staat van een kaaiman, heb jij de kans het favoriete hapje van de vogelspin te proeven en ben jij misschien wel de uitverkorene om te assisteren bij het vasthouden van een slang! Dat wordt twintig minuten griezelen, bibberen en klappertanden.

Overdekte speeltuin
Klimmen en klauteren doe je deze herfstvakantie natuurlijk in het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs. Deze overdekte speeltuin is maar liefst 1.000 m2 groot en zit vol avontuurlijke belevenissen. Daarnaast kunnen de kinderen op talentenjacht met ‘Freek Duck’, waarmee ze de spannendste plekjes in het park ontdekken en allerlei dieren ontmoeten.

De Orchideeën Hoeve is overdekt en daarmee niet afhankelijk van weersomstandigheden. Kijk voor het volledige herfstvakantieprogramma en showtijden op de website.

 

De Orchideeën Hoeve

Oosterringweg 34
8315PV Luttelgeest
Regio Flevoland ()
Telefoon 0527-202875

neem contact op
bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van zaterdag 13 oktober 2018 tot zondag 28 oktober 2018

Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten