Net even anders!
Enkhuizen
5,00 kinderen
9,00 volwassenen
9,00 senioren
aanvullende info

De kosten bedragen € 17,50 per groep van twee tot vijf spelers (exclusief entree). Er is ook een speciale familieprijs van € 35,- (voor 2 ouders en 3 kinderen van 4 t/m 12 jaar) inclusief entree tot het binnenmuseum.  Bij de kassa ontvang je een inlogcode waarmee je de escape game op je eigen telefoon kunt spelen. Het spel duurt circa 1,5 uur.  Er is ook een speciale editie voor grote groepen te boeken via sales@zuiderzeemuseum.nl.

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Escape Game Zuiderzeemuseum

Sorry, dit dagje uit is helaas al afgelopen

Een overstroming dreigt! Aan jullie de taak om aan het stijgende water te ontsnappen.

Een overstroming dreigt! Aan jullie de taak om aan het stijgende water te ontsnappen. Ga in het binnenmuseum op zoek naar de benodigde producten om een paar dagen op de Zuiderzee te overleven en uiteindelijk het meest veilige plekje van het museum te vinden. Het oplossen van verschillende vragen en opdrachten kan jullie hierbij helpen. Lukt het jullie om op tijd alles bij elkaar te verzamelen en te ontkomen aan de overstroming?

Praktische info
Escape game Zuiderzeemuseum is in het binnenmuseum te spelen voor families met kinderen vanaf ca. 6 jaar. De kosten bedragen € 17,50 per groep van twee tot vijf spelers (exclusief entree). Er is ook een speciale familieprijs van € 35,- (voor 2 ouders en 3 kinderen van 4 t/m 12 jaar) inclusief entree tot het binnenmuseum. Bij de kassa ontvang je een inlogcode waarmee je de escape game op je eigen telefoon kunt spelen. Het spel duurt circa 1,5 uur. Er is ook een speciale editie voor grote groepen te boeken via sales@zuiderzeemuseum.nl.

Het Zuiderzeemuseum heeft Escape game Zuiderzeemuseum ontwikkeld in samenwerking met Helder Events.

Escape Game Zuiderzeemuseum

Wierdijk 12-22
1601 LA Enkhuizen
Regio Noord-Holland ()
Telefoon 0228-351111

neem contact op
bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van donderdag 1 november 2018 tot woensdag 9 oktober 2019

Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten