Net even anders!
Biervliet
10,00 kinderen
10,00 volwassenen
10,00 senioren
aanvullende info
0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Keltische muziek in Biervliet

Sorry, dit dagje uit is helaas al afgelopen

De Keltische folkband Windbroke speelt een avondvullend concert in de kerk van Biervliet. Heerlijke traditionele luistermuziek uit Ierland, Schotland, Bretagne en Galiciƫ.

Zaterdag 16 november geeft de Keltische Folkband Windbroke een avondvullend concert in de kerk van Biervliet aan de Kerkstraat.

Het vierkoppige ensemble is lang geleden gegrepen door de schoonheid en de sfeer van mu-ziek uit streken die ooit zijn beïnvloed door Keltische culturen. Sindsdien is het repertoire gevuld met traditionele muziek geïnspireerd op nummers uit onder andere Ierland, Schot-land, Bretagne en Galicië. Vaak wordt er opgetreden in historische gebouwen zoals oude kerken. De wisselwerking tussen de historische gebouwen en deze vaak eeuwenoude muziek zorgt altijd voor een heel bijzondere sfeer.

Bij voorkeur speelt de band juist niet de alom bekende meezingers maar wordt een selectie gemaakt tussen verrassende tunes en songs die dán weer vrolijk en ritmisch zijn en dán weer dramatisch of melancholiek. De vier mannen-van-een-zekere-leeftijd bespelen onder andere: gitaar, Bodhran (Ierse lijsttrommel) accordeon, Ierse diatonische fluiten (whistles), banjo, mandoline, Ierse bouzouki en mondharmonica. Echte luistermuziek dus, om intens van te genieten. De voorstelling wordt doorweven met wetenswaardigheden en humoristische ver-tellingen over de nummers en hun herkomst.

De inrichting van de kerk van Biervliet maakt het mogelijk om de “theaterversie” van het programma hier ten uitvoer te brengen. Dat betekent dat het concert wordt verrijkt met theatrale elementen als poëzie en geprojecteerde beelden. Dit speciale programma is slechts twee keer eerder gespeeld en beleeft nu zijn première in Zeeuws Vlaanderen. Al met al een aanrader voor een sfeervol avondje uit!

Aanvang: 20:00 uur, de deur gaat open om 19:30. Kaarten kosten € 10,- en zijn te reserveren of te koop via de website. Natuurlijk zijn kaarten op de avond zelf ook aan de deur te verkrijgen.

Voor meer informatie, kijk op onze website of op Facebook.

Keltische muziek in Biervliet

Kerkstraat 6
4521 BM Biervliet
Regio Nederland ()
Telefoon +31651549071

neem contact op
bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open op zaterdag 16 november 2019

Aanvang 20:00 uur, de deur gaat open om 19:30


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten