Net even anders!
Huizen
gratis voor kinderen
gratis voor volwassenen
gratis voor senioren
aanvullende info
0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Tassen van Sacha Wendt en schilderijen van Simone Stawicki

Sorry, dit dagje uit is helaas al afgelopen

Expositie met tassen van Sacha Wendt en schilderijen van Simone Stawicki.
Sacha Wendt maakt kunstzinnige tassen met een vleugje humor. Simone Stawicki toont kleurrijke schilderijen met het thema 'Nu'.

Van 1 december 2019 t/m 25 februari 2020 zijn in de kleine toonzaal van Simone Stawicki, Eemlandweg 7 in Huizen, de designtassen van Sacha Wendt en de schilderijen van Simone Stawicki te bewonderen.
Sacha Wendt maakt kunstzinnige tassen. Zij is de maker en bedenkster van de beroemde 2D tassen lijn. Zij heeft haar eigen tassenlabel en maakt hele bijzondere tassen. De tassen zijn kunstzinnig met een vleugje humor. Het zijn soms unieke exemplaren en soms in kleine series. De 2D-Bags is de tassenlijn die bekend is tot ver over de Nederlandse grens. Deze cartooneske tassen lijken zo uit een stripboek te komen. Het zijn klassieke modellen modern vormgegeven waarbij het optische spel een hoofdrol speelt, uitgevoerd in 100% wolvilt of leer. Alle tassen worden in haar eigen atelier ontworpen , ontwikkeld en vervaardigd!
Simone Stawicki toont schilderijen met het thema 'Nu'. Op de expositie toont zij mixed media en acrylverf op doek en papier, waar haar kijk op het heden te zien is. Veel van de werken zijn kleurrijk waar de acrylverf is aangebracht met een waterpistool waarover weer met penseel is gewerkt.
De kleine toonzaal van Simone Stawicki is gevestigd op Eemlandweg 7 in Huizen en is geopend zaterdag 7 december, zondag 8 december, zaterdag18 januari, zondag 19 januari, zaterdag 1 februari en zondag 2 februari van 13.00 uur tot 17.00 uur en op afspraak. Meer informatie is te vinden op de website. Deze expositie is zeer de moeite waard om te bezoeken.

Tassen van Sacha Wendt en schilderijen van Simone Stawicki

Eemlandweg 7
1271 KR Huizen
Regio Noord-Holland ()
Telefoon 0653529153

neem contact op
bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van zondag 1 december 2019 tot dinsdag 25 februari 2020

Geopend op zaterdag 7 december, zondag 8 december, zaterdag18 januari, zondag 19 januari, zaterdag 1 februari en zondag 2 februari van 13.00 uur tot 17.00 uur en op afspraak.


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten