Net even anders!
Nijmegen
17,50 kinderen
12,00 volwassenen
17,50 senioren
aanvullende info

Donkerbeleving
- Volwassenen €17,50 p.p. (€16 als je online reserveert)
- Kinderen van 8 t/m 12 jaar €12 p.p. (€11 als je online reserveert)

Expeditie ribbelroute
- Vanaf 13 jaar €17,50 p.p. (€16 als je online reserveert)

Eindejaarsquiz
€ 6,25 p.p. (exclusief beleving)  

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

muZIEum - Kerst zonder licht

Sorry, dit dagje uit is helaas al afgelopen

Kerst is het feest van licht, maar wat als je niet niets of weinig kunt zien?

Het is vroeg donker buiten en iedere stad hangt vol met lichtjes, voor veel mensen gaat the most wonderful time of the year van start. Kerst is het feest van licht, maar wat als je niet of weinig kunt zien? Van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 laten onze blinde en slechtziende gidsen zien hoe het is om kerst zonder licht te vieren.

Kerstfeest zonder licht – donkerbeleving
Maak in de donkerbeleving ‘Een dag uit het leven van…’ een wandeling door winter wonderland en kom erachter hoe onze gidsen het feest van licht ervaren. Toch nog niet klaar voor de gure kou? Boek dan de donkerbeleving ‘Op vakantie met…’ en zoek nog heel even de zon op.

Klinkt het allemaal iets te spannend? Alle belevingen die het muZIEum aanbiedt zijn onder begeleiding van een blinde of slechtziende gids, je bent dus in goede handen!

Eindejaarsquiz
Na de wandeling is het tijd om met z’n alle naar binnen te gaan en gezellig een spelletje te spelen. Ben jij slim en behendig? Vertrouw jij jouw smaakpapillen, weet jij alle kerstliedjes uit je hoofd en ben jij een wandelende encyclopedie? Doe dan mee aan de Eindejaarsquiz!

Met een simulatiebril speel je onder begeleiding van een van onze blinde of slechtziende medewerkers de quiz. Beantwoord niet alleen vragen, maar vertrouw ook op je andere zintuigen en teamleden. Ervaar zo hoe het is om slechtziend een gezellige activiteit met vrienden of familie te ondernemen. Weet jij al in welk team je de quiz gaat spelen?

Het winnende team van de Eindejaarsquiz wordt bekend gemaakt op 6 januari 2020 en ontvangt een leuke prijs! Dus meld je snel aan via onze website: www.muzieum.nl/kerstvakantie

Cadeauruil
Heb jij met Sinterklaas en/of Kerst een paar cadeaus gekregen die niet op je lijstje stonden en wil je ervan af? Kom dan op 30 december om 14.00 uur naar de cadeauruil in het muZIEum. De ruil doe je natuurlijk wel op onze manier: blind of slechtziend. Meer informatie vind je op de website.

muZIEum - Kerst zonder licht

Ziekerstraat 6
6511LH Nijmegen
Regio Gelderland ()
Telefoon 024 - 200 10 50

neem contact op
bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van zaterdag 21 december 2019 tot zondag 5 januari 2020

Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten