Net even anders!
Rotterdam
Zuid-Holland
gratis voor kinderen
gratis voor volwassenen
gratis voor senioren
aanvullende info

Kaarten kopen  
U kunt voor bijna alle voorstellingen 2008 2009 kaarten kopen. U kunt kiezen voor de aanschaf van losse kaarten en de aanschaf van een Schouwburgkaart. U kunt kaarten kopen per telefoon, aan de kassa of via de website van de Rotterdamse Schouwburg. Als u telefonisch bestelt, kunt u betalen met de Schouwburgkaart (als u de schouwburg gemachtigd heeft het bedrag van uw rekening af te schrijven) en met elke gangbare creditcard. U kunt uw kaarten afhalen of thuisgestuurd krijgen, kaarten thuisgestuurd krijgen kost 2,50. Op de website kunt u betalen via creditcard of met iDeal.

Kaarten reserveren per email is niet mogelijk.  Heeft u vragen over gedane bestellingen dan adviseren we u om telefonisch contact op te nemen met de kassa op 010-4118110 (ma-za 12:00-19:00), op deze manier kunnen we uw vragen het snelst beantwoorden.

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Rotterdamse Schouwburg

Heeft een u een hart voor cultuur? Kom naar de Rotterdamse Schouwburg!

De Rotterdamse Schouwburg is een dynamisch bedrijf waarin geen dag hetzelfde is. Er werken ongeveer 85 mensen die ervoor zorgen dat jaarlijks meer dan 500 voorstellingen kunnen plaatsvinden, variërend van klassiek ballet tot experimenteel multimediatheater, in de Grote en de Kleine Zaal, of de Krijn Boon Studio op de vierde etage.

In de schouwburg zijn alle belangrijke Nederlandse toneel-, dans- en operagezelschappen te zien. Voorstellingen van Rotterdamse gezelschappen als het ro theater, Scapino Ballet Rotterdam en Dance Works Rotterdam gaan hier meestal in première.

De Rotterdamse Schouwburg is verder één van de weinige schouwburgen in Nederland met een structurele internationale programmering: regelmatig zijn belangwekkende buitenlandse gezelschappen te gast; en de maand september staat traditioneel in het teken van ons festival De (Internationale) Keuze van de Rotterdamse Schouwburg.

De schouwburg is ook actief als producent: onder de noemer Productiehuis Rotterdam (link naar www.productiehuisrotterdam.nl) steunen wij theatermakers die grenzen verleggen en zich laten voeden door andere kunstdisciplines.

Tot slot biedt de Rotterdamse Schouwburg onderdak aan festivals als GDMW, het International Film Festival Rotterdam en Poetry International.

De Grote Zaal biedt plaats aan maximaal 900 bezoekers, in de kleine zaal is op de tribune plaats voor maximaal 160 toeschouwers. De tribune van de Krijn Boon Studio is geschikt voor circa 80 bezoekers.

Rotterdamse Schouwburg

Schouwburgplein 25
3012 CL Rotterdam
Regio Zuid-Holland ()
Telefoon 010 - 411 81 10

neem contact op
Bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 1 september tot 31 december en van 1 januari tot 30 juni

De Rotterdamse Schouwburg is vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

De kassa:
- van maandag t/m zaterdag van 12:00 tot 19:00 of tot aanvang van de voorstelling; de kassa is telefonisch bereikbaar tot 19:00
- op zon- en feestdagen zonder voorstelling is de kassa gesloten; op voorstellingsdagen is de kassa vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

 


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten