Net even anders!
Scheveningen
Zuid-Holland
gratis voor kinderen
gratis voor volwassenen
gratis voor senioren
aanvullende info

Bezoek onze website voor een compleet overzicht van de voorstellingen en prijzen.

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

AFAS Circustheater

100 jaar theaterhistorie en tegenwoordig vooral beroemd door de indrukwekkende musicals van Stage Entertainment Nederland.

Welkom in het AFAS Circustheater!
100 jaar theaterhistorie en tegenwoordig vooral beroemd door de indrukwekkende musicals van Stage Entertainment Nederland: Het AFAS Circustheater in Scheveningen. Het bijzondere gebouw is met de jaren uitgegroeid tot een indrukwekkende en stijlvolle locatie die zich ook overdag uitstekend leent voor de meest uiteenlopende doeleinden.


Maar liefst acht keer per week stromen de karakteristieke foyers vol met bezoekers, onderweg naar hun stoel in de theaterzaal. In de afgelopen 15 jaar trokken legendarische musicals als The Phantom of the Opera, Miss Saigon, Elizabeth, Aïda, The Lion King, Tarzan en Mary Poppins miljoenen bezoekers. Vanaf oktober 2016 is Dinsey's The Lion King exclusief te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Zakelijke evenementen
Zoekt u een bijzondere locatie voor uw evenement, vergadering, congres, training, uitreiking of awardshow? Neem dan contact op met de afdeling Sales & Events. In het AFAS Circustheater staat ook úw evenement in de hoofdrol!

Theaterrestaurant
Uw avond uit in het AFAS Circustheater kunt u al ver voor de voorstelling laten beginnen! In het Theaterrestaurant leggen de medewerkers van Maison van den Boer u in de watten en serveren u een heerlijk theatermenu. Wij ontvangen u graag in ons Theaterrestaurant.

Stage Theaters Programmering
Graag wijzen wij u op het feit dat er ruim 20 keer per jaar (inter)nationale artiesten optreden in het AFAS Circustheater. Van concerten, cabaret tot familievoorstellingen. Een overzicht van alle voorstellingen vind u onder Programmering op onze website.

 

AFAS Circustheater

Circusstraat 4
2586 CW Scheveningen
Regio Zuid-Holland ()
Telefoon 070 - 416 76 00

neem contact op
Bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 1 januari tot 31 december en van 1 januari tot 31 december

Bezoek onze website voor een compleet overzicht van de voorstellingen.

Voor meer informatie over de 3 locaties van Stage Venues kunt u terecht op de website.

 


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten