Net even anders!
Sluis
Zeeuws Vlaanderen
2,00 kinderen
4,00 volwassenen
4,00 senioren
aanvullende info

Kinderen tot en met 11 jaar 2 euro, ouder: 3,00 euro.
GROEPSTARIEVEN
1.      Bezoek met rondleiding en koffie of thee à € 4,00 per persoon, met een maximum van 75 personen. Indien meer gelieve dan eerst contact op te nemen.

2.      Bezoek met rondleiding, koffie / thee met Struisvogelcake à € 5,00 per persoon.

3.      Bezoek met rondleiding, koffie / thee, Struisvogelcake en een Struisvogellikeurtje à € 7,00 per persoon. Bij vraag om een extra 2e kopje koffie bedraagt de prijs hiervoor € 1,00.

4.      Bezoek met rondleiding, koffie / thee, en een lekker stuk gebak, € 6,50 per persoon.

5.      Bezoek met rondleiding en lunch voor € 13,50 per persoon. De lunch bestaat uit een boterkoek, een broodje ham, een broodje kaas en een kop soep van Struisvogelbouillon. Daarnaast twee koppen koffie of thee. Extra broodjes à € 1,50 per broodje.

6.      Wij gaan ervan uit dat groepen uit meer dan 20 personen bestaat.

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Struisvogelboerderij Monnikenwerve

Unieke bezoekboerderij in Zeeuws Vlaanderen. Bezoek de meer dan 150 struisvogels en leer alles over de Afrikaanse loopvogel.

Struisvogelboerderij Monnikenwerve bestaat nu twaalf jaar. In die periode is er op de boerderij veel veranderd.

Aanvankelijk, in 1997, waren er alleen struisvogels, van een  bezoekerscentrum was toen nog geen sprake. Er moest ook nog veel geleerd worden. In Nederland en België was er nog lang niet alle kennis over deze intrigerende dieren.
Omdat er erg veel vraag kwam van scholen en omwonenden om de struisvogels te mogen bekijken opende struisvogelboerderij Monnikenwerve in 1998 haar deuren voor groepen, scholen en toeristen. Het bleek een schot in de roos te zijn, immers, struisvogels zie je niet iedere dag.

Struisvogels in alle soorten en maten. Van kuikens tot en met de grote broedvogels, van de broedmachine en de eieren tot het leer en het vlees, alles is te zien en verkrijgbaar.


Toeristen krijgen een rondleiding en kunnen daarna wat drinken in de tearoom terwijl men uitkijkt over de ruime wei van de broedvogels. In het winkeltje vindt men documentatie en men kan er leer gemaakt van struisvogelhuid kopen.

Vanzelfsprekend ontbreekt het struisvogelvlees niet, dit vlees is rood van kleur, cholesterolarm en bovendien erg lekker.

Voor bij de koffie kunt u proeven van struisvogelcake gebakken uit struisvogelei. Deze eieren hebben de inhoud van ongeveer 25 kippeneieren. U kunt het hele jaar bij ons terecht voor de diverse producten zoals het vlees en de lederwaren.   Vanaf 15 maart 2009  kunt u ieder weekend tot 1 november weer terecht van 10.30 tot 17.00 uur. In juli en augustus zelfs iedere dag. Voor groepen zijn we van 1 april tot 1 november dagelijks geopend na afspraak. Meer informatie hierover vindt u via de website.

Hopelijk tot ziens op Struisvogelboerderij Monnikenwerve in Sluis!

Struisvogelboerderij Monnikenwerve

Hogeweg 1
4524KG Sluis
Regio Zeeland ()
Telefoon 0117-492131

neem contact op
Bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 15 maart tot 1 november

Ieder weekend geopend van 15 maart tot 1 november, IN JULI EN AUGUSTUS DAGELIJKS GEOPEND. Voor groepen (vanaf 20 personen) dagelijks geopend vanaf 1 maar ttot 1 november na afspraak.


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten