Net even anders!
makkum
Friesland
15,00 kinderen
22,50 volwassenen
22,50 senioren
aanvullende info
0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Sauna en Beautyresort de Leliehof

Onthaasten, ontspannen en relaxen!

Vlak naast de afsluitdijk en direct aan het Ijsselmeer, ligt in het oude vissersdorp Makkum, Sauna en beautyresort " de Leliehof".
We heten u welkom in ons bedrijf

Het sauna gedeelte bestaat o.a uit twee droge sauna's, een Turks stoombad, een infrarood sauna, ruime whirlpool, voetenbad en zwembad. De op het zuidwesten liggende rotstuin, welke onder architectuur is aangelegd, biedt ruim plaats voor de zonneweide. Eén van de meest geliefde plaats in het bedrijf.

Diverse terrassen geven een prachtig beeld over de flora en fauna. Hier komt u echt tot rust.

Op het onderste terras bevindt zich een hot-tub. Heerlijk warm in de wintermaanden. Zomers zal deze  een aangename verkoeling bieden.

Tussen de prachtige bloemenzee treft u een originele hout gestookte Finse sauna aan. Voor het afkoelen is er een grote koude regendouche voorzien.

Het bedrijf beschikt verder over een sfeervolle bar, aangename relaxruimte met ligbedden en een petit -restaurant met openhaard.  Het geheel is recentelijk gerenoveerd en sfeervol aangekleed. Het voldoet aan alle gestelde eisen.

 

Er staat een gediplomeerd team van schoonheidsspecialisten en massagetherapeuten voor u klaar. Een ieder voor zijn of haar eigen specialisme in behandelingen.

Een kort greep uit ons aanbod; gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages, gehele lichaamspakkingen van o.a. algen, deel lichaamspakkingen van cacao of gembersinaasappel, hot-stone behandeling, paraffine hand of voetpakkingen.

Tevens Beschikken wij over een turbobruiner en massagemat. Al deze behandelingen zijn te combineren in een van onze arrangementen of los te boeken bij een sauna bezoek.

Voor de echte genieters hebben we zelfs een hotelarrangement samengesteld.

 

Of je nu met vriendinnen, collega's, familie of alleen ons bedrijf bezoekt.

Je zult je er vanaf het eerste moment prettig voelen. Maak gebruik van een saunabezoek of een van onze zeer aantrekkelijk geprijsde arrangementen. Je kunt al een dagarrangement boeken vanaf 29.25 p/p op basis van 2 personen inclusief uitgebreide lunch.

Sauna en Beautyresort de Leliehof

Houtmolen 8 8
8745 GJ makkum
Regio Friesland ()
Telefoon 0515-233020

neem contact op
Bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 1 januari tot 31 december

Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten