Net even anders!
Offin
Nord Pas de Calais
gratis voor kinderen
gratis voor volwassenen
gratis voor senioren
aanvullende info

Weekend arrangement voor groepen, vrijdag t/m zondag vanaf € 95,- p.p. per dag

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

OFFIN 61

Dichterbij dan je denkt! Samen koken, samen eten in noord Frankrijk

Wat ooit een geitenstal was, is omgebouwd tot een sfeervol kookatelier. OFFIN 61 bevindt zich in Noord-Frankrijk, in het departement Nord Pas de Calais. Het gehucht Offin, in de vallei van het riviertje de Crequoise, heeft slechts één doorgaande weg. Op nummer 61 treft u het kookatelier aan. Het ligt op minder dan 300 kilometer van Breda.

OFFIN 61® is prima geschikt voor een gezellig familieweekend (van vrijdagavond tot zondag), een ‘team building’ bedrijfsuitje of gewoon om met een stel vrienden erop uit te gaan. Maar Offin 61 kan uiteraard ook doordeweeks worden gereserveerd.

We ontvangen jullie met een Kir Royal op het terras of rondom de open haard, afhankelijk van het weer. Daarbij worden ook een aantal amuses uitgedeeld. Daarna serveren wij een 6- gangenmenu met, uiteraard, producten uit de directe omgeving. Aan het eind van de avond brengen we jullie naar de chambres d’hotes. Dus in Offin 61 hoeft niemand zich op te werpen als ‘de Bob’.

Voor de overnachting hebben we een selectie gemaakt uit de beste chambres d’hotes in de directe omgeving. De volgende ochtend wordt het ontbijt geserveerd in de chambres d’hotes. Na dit Franse ontbijt halen we u op en serveren we koffie in OFFIN 61. Daarna kunt u de dagbesteding zelf invullen.

We doen een paar suggesties: deelnemen aan de golfclinic, golfen, de omgeving verkennen – wandelend (er zijn enkele mooie wandelroutes uitgezet) of per fiets), naar het strand, kanoën.

Zelfs een dagtocht naar Engeland – per ferry of door de Kanaaltunnel, beide op een uur rijden vanuit Offin te bereiken - behoort tot de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op de website

OFFIN 61

rue d'aire sur la lys 61
62990 Offin
Regio Frankrijk ()
Telefoon 0031622411864

neem contact op
Bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 1 januari tot 31 december en van 1 januari tot 31 december

Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten