Net even anders!
Volkel
Eindhoven - Nijmegen - Den Bosch
9,95 kinderen
9,95 volwassenen
8,95 senioren
aanvullende info

Voor kinderfeestjes en scholen gelden andere tarieven.

Ook in de winter zijn er andere tarieven van toepassing, voor meer informatie: www.billybird.nl

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

BillyBird Park Hemelrijk

365 dagen per jaar is er voor het hele gezin veel te beleven bij BillyBird Park Hemelrijk! Lekker actief bezig zijn en heerlijk spelen samen met Billy

Happy Together bij BillyBird!
Zowel bij regen als bij zonneschijn is er bij BillyBird Park Hemelrijk in het Brabantse Volkel (gemeente Uden) voor iedereen meer dan genoeg te beleven.
Kinderen én volwassenen kunnen zich samen heerlijk uitleven bij Hemelrijk. In de enorme binnenspeeltuin Zeeroversland draait alles om piraten en in de overdekte Kinderkermis heerst een ware kermissfeer. Wie nog tijd over heeft kan naar de Verkeersspeeltuin buiten met aangrenzend de helikopterbaan Helihaven Hemelrijk.
Bij mooi weer is het grote strandbad dé plek om te waterfietsen, zwemmen of lekker te zonnen. Voor de wat grotere zijn er de uitdagende attracties in de uitgestrekte Outback Valley, zoals het unieke Outback Survival touwenparcours en de supersnelle bootjesglijbaan Splash! Deze glijbaan is voorzien van een geavanceerde camera die jouw ritje gratis op een unieke foto vastlegt en die je ook direct met al je vrienden kunt delen via het Social Screen! Zoek je echt het toppunt van avontuur? De overweldigende klimberg Hemelaya is een indrukwekkende belevenis voor jong en oud. Klimmen, glijden, wandelen en turen, op de Hemelaya kan het allemaal. En wat dacht je van de spectaculaire familie-achtbaan? Stap in en geniet van het overweldigende uitzicht terwijl je razendsnel door deze eyecatcher door het park wordt gelanceerd.

NIEUW: Kinderland én 50 BBQ's!
Speciaal voor de kleine gasten is er dit seizoen een nieuw speelgebied dat afgeschermd is van het water.
Dit nieuwe Kinderland, met twee nieuwe air-trampolines, twee nieuwe springkussens, een nieuwe
vogelnestschommel, maar ook de Verkeersspeeltuin en de Kinderkermis, heeft één toegang en is maar liefst twee maal zo groot als de huidige speeltuin! Ook nieuw vanaf mei zijn de 50 Weber BBQ's onder de bomen en aan het water. Sluit een heerlijke middag of avond samen af met een gezellige BBQ. Reserveren hoeft niet en voor de prijs hoeft u het ook niet te laten; wij bieden al een compleet pakket met vers vlees, salades en sauzen aan voor € 5,50 p.p!

BillyBird streeft ernaar om alle attracties zoveel mogelijk op menselijke energie te laten werken. Dit is beter voor het milieu en ons lichaam en zorgt boven alles voor puur en ontspannen plezier.

 

BillyBird Park Hemelrijk

Luttelweg 4
5408 RA Volkel
Regio Noord-Brabant ()
Telefoon 0413-277000

neem contact op
Bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 1 januari tot 31 december

Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten