Net even anders!
Utrecht
Utrecht
gratis voor kinderen
3,00 volwassenen
3,00 senioren
aanvullende info
0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

De Utrechtse Bazaar

De Utrechtse Bazaar. Altijd verrassend!

De Utrechtse Bazaar is al ruim 30 jaar een begrip in Utrecht. De markt, gevestigd op het bedrijventerrein Papendorp te Utrecht, trekt ieder weekend vele duizenden bezoekers. Ontdek honderden kramen met leuke nieuwe- en tweedehands producten, vers producten en in de zomer is er ook nog eens een buitenmarkt te vinden…de kofferbakmarkt.

Waan je in een andere wereld op De Utrechtse Bazaar. Geniet en ontdek een bijzondere wereld. Je vindt er lekker eten, entertainment en een enorme keuze aan voordelige producten onder één dak? Bezoekers kunnen er ook nog  gratis parkeren. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de ingang. Op De Utrechtse Bazaar is geen marktdag hetzelfde. Van week tot week zijn er wisselende standhouders te vinden. Natuurlijk zijn er ook vele vaste standhouders zodat bezoekers van de markt altijd hun vaste aanbod van producten kunnen vinden. Deze markt biedt iedere zaterdag en zondag een verrassend en goedkoop dagje uit voor jong en oud! De entree is slechts €3,- en kinderen t/m 12 jaar mogen gratis mee naar binnen. 

Markt
Een bezoek aan deze markt is altijd gezellig. Struinen langs de kraampjes en met de voordeligste producten weer naar huis. Gek op de markt? Dan moet je op De Utrechtse Bazaar geweest zijn. Iedere zaterdag en zondag honderden kramen met de meest uiteenlopende producten. Proef de verschillende culturen. Een hapje eten, haar laten knippen of verse groente kopen. Je raakt niet uitgekeken.

Kofferbakmarkt

Naast de enorme overdekte markt van ongeveer 11.000 m2 is er ook nog een leuke buitenmarkt…de kofferbakmarkt. Buiten op het terrein wordt een breed assortiment aan producten aangeboden. Op De Utrechtse Bazaar vind je dus het beste van binnen- en buitenmarkten.

Entertainment
Maar er is meer. De Utrechtse Bazaar is meer dan alleen een markt. Live muziek, themadagen, verlotingen van prijzen, een eigen DJ en kinderattracties zorgen voor de nodige entertainment. Maak ook nog een gratis gebruik van WIFI. Dat moet je ervaren! Een dagje op deze bijzondere markt is een verrassend leuke ervaring.

De Utrechtse Bazaar

Groenewoudsedijk 6
3528 BG Utrecht
Regio Utrecht ()
Telefoon 030-6779899

neem contact op
Bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 1 januari tot 31 december

Voor extra openingsdagen volg De Utrechtse Bazaar op Facebook.


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten