Net even anders!
Almere
gratis voor kinderen
16,00 volwassenen
16,00 senioren
aanvullende info

De prijzen zijn vanaf

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Actief vrijgezellenfeest

Plezier, sport en avontuur! Dat is wat je kan verwachten in deze actieve vrijgezellensurvival. Meer hilarisch of juist uitdagend - het kan allemaal bij SEC Survivals!

Op zoek naar avontuur en gezelligheid?

Ga op survival! Een vrijgezellensurvival is actie en plezier in de natuur en wordt afgesloten met een gezellige borrel.

Tijdens de survival ga je de uitdaging aan met sportieve onderdelen op ons outdoorpark. Afhankelijk van de samenstelling en de wensen van de groep wordt gekozen voor een extra uitdagende of meer ontspannen en hilarische survival. Iedereen krijgt de kans om het beste van zichzelf te laten zien; er zijn geen winnaars of verliezers. En de vrijgezel krijgt natuurlijk de meeste aandacht!

Voor ieder wat wils

We bieden een brede keus aan activiteiten: survival, low-rope parcours, boogschieten en boerengolf, in combinatie met paintball, kanovaren, lasergamen en highrope klimmen. Al vanaf € 16,00 p.p.! Op onze website vind je de mogelijkheden.

Een voorbeeld:
Je wordt ontvangen met koffie en gebak in onze gezellige Pandahut. Na omkleden in de survivaltenten ga je in een twee uur durende survival de uitdaging aan met onderdelen als boogschieten, junglebrug, hindernisbaan, spinnenweg, camotunnels en andere activiteiten. Na omkleden in schone kleren kan je bijkomen van de inspanning en lekker napraten onder het genot van een drankje. Dit kan naar wens worden uitgebreid met een borrelgarnituur, een gezellige barbecue of een hele feestavond.

SEC Survival Almere

Vanaf 1994 zijn we actief in het ontwikkelen van groeps- en teamactiviteiten. Daarbij staan plezier en samenwerking centraal. We richten ons op vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, teambuilding, clubuitjes en actieve feestjes.

We zijn gevestigd in boswachterij Almeerderhout, Almere, met een eigen outdoorpark van 50.000 m2. We beschikken ook over de Pandahut, een gezellige blokhut met ruim terras voor een hapje en een drankje. SEC Survivals is goed bereikbaar, dicht bij de A6 en A27 gelegen en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Actief vrijgezellenfeest

Verlaatweg 2
1358 AJ Almere
Regio Flevoland ()
Telefoon 036-5384855

neem contact op
bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 1 januari tot 1 januari

Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten