Net even anders!
Almere
gratis voor kinderen
51,00 volwassenen
51,00 senioren
aanvullende info

De Vrijgezellensurvival XXL is toegankelijk vanaf 18 jaar

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Vrijgezellensurvival XXL - extra uitdagend

Zin in een uitdagend en actief vrijgezellenfeest? Kies voor de Vrijgezellensurvival XXL. Eerst een pittig low-rope parcours; daarna een actieve survival op ons outdoorpark.

Uitdagend vrijgezellenfeest voor bikkels

Deze Vrijgezellensurvival XXL is een uitstekende activiteit voor sportieve deelnemers met een goede conditie. Je uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld in een vier uur durend programma: eerst twee uur een uitdagend low-rope parcours en na de pauze een pittige survivaltocht. 

Pittig low-rope parcours

Het low-rope-parcours begint met een warming-up zodat je de hindernissen soepel kan nemen. Onze instructeur geeft aanwijzingen om te zorgen dat je het parcours makkelijk kan doorkomen. Een low-rope-parcours bestaat uit verschillende onderdelen zoals touwbruggen, wiebelende brug en touwnetten op een hoogte van 1 á 2 meter boven de grond. Na deze inspanning doen we eerst een cooling-down voordat we even bijkomen met een lekkere survivalburger en een drankje. 

Actieve survival

Het tweede deel van deze Vrijgezellensurvival XXL bestaat uit een survival op ons outdoorpark. Ook hier wordt veel van de deelnemers gevraagd. Je gaat de uitdaging aan met diverse onderdelen zoals junglebrug, waterswing, camotunnels, kundabaan en boogschieten. De survivaltocht wordt samengesteld afhankelijk van de weersomstandigheden en de mogelijkheden van de groep.

Gezellige afsluiting van het vrijgezellenfeest

Tot slot wordt er lekker nagepraat met een drankje in onze sfeervolle Pandahut of op ons ruime terras. De dag kan worden uitgebreid met een gezellige borrel met hapjes, een luxe barbecue (ook vis, vegetarisch en halal) of een heerlijk stamppotbuffet.

Vrijgezellensurvival XXL - extra uitdagend

Verlaatweg 2
1358 AJ Almere
Regio Flevoland ()
Telefoon 036-5384855

neem contact op
bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 1 januari tot 31 december

SEC Survivals is het hele jaar geopend. De activiteiten worden altijd aangepast aan de weersomstandigheden


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten