Net even anders!
De Kwakel
gratis voor kinderen
gratis voor volwassenen
gratis voor senioren
aanvullende info

Wij vragen geen entree prijzen. Wij vragen u wel om een door uzelf te bepalen bedrag in ons spaarvarken te doen, dit bedrag wordt besteedt ten behoeve van de zorgboerderij.

Voor groepen rekenen wij wel een tarief.

Consumpties zijn op de boerderij te koop.

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Zorgboerderij Inner-Art

Met zorg genieten!
‘wees tevreden. Hou het puur en eenvoudig. Wat er is, is er. Wat er niet is, is er niet. Zorg dat je iets goeds beleeft met wat er is!’

Zorgboerderij:

We zijn er voor deelnemers uit alle doelgroepen (verstandelijke en / of lich. of psychische beperking). Jonge en oude mensen met ieder weer hun eigen beperking, zijn op de zorgboerderij aanwezig.

In deze ‘een grote familiesfeer’, leert ieder van elkaar en is de één de ander tot steun of voorbeeld.

Voor ieder is er wel iets passends te doen en te beleven. Samen zorgen we dat alle klussen op de boerderij gedaan worden: het verzorgen van de dieren, het onderhouden van het erf en de tuinen, klussen in de werkplaats of verwerken van groenten en fruit, en nog veel meer!

Biologische boerderij winkel:

In onze boerderijwinkel 'De Hooiberg van Inner-Art' zijn onze biologische groenten

en fruit van eigen erf of uit de regio verkrijgbaar. We verwerken de groenten en het fruit tot o.a. gestoofde peertjes, gedroogde appeltjes, verschillende soorten jam (rabarber, lijsterbessen, vlierbessen, zwarte bessen, klapbessen, kroosjes, pruimen, enz.), compotes, chutney’s, sappen, taarten hartig of zoet. Ook koekjes worden gebakken. Alles met behulp van de deelnemers .

In de winkel zult u bekende, maar ook onbekende groenten, kruiden, elementaire (biologische) voedingsmiddelen, pompoenen, enz., vinden.

In de diepvries vindt u gesneden, gedopte groenten. Biologisch en gemakkelijk en snel klaar!

Het meest vers is de groente wanneer deze wordt geplukt terwijl u komt. Het kan daarom zijn dat u de kisten leeg vindt. Geen verspilling en zo vers mogelijk.

U zult ook cadeauartikelen gemaakt door de deelnemers, tekstkaarten, fotokaarten ( van AJHfotografie ), boeken, maar ook gerestaureerde voorwerpen, enz., tegenkomen.

Bloemenpluktuin:

In de zomer is ook de bloemenpluktuin te bewonderen. Samen met de deelnemers en de natuur doen wij onze uiterste best om een rijke bloemenpracht te creëren waar u zelf uw bosje bloemen kunt samenstellen!

Terras:

Op het terras van ‘de Hooiberg van Inner-Art’ kunt u allerlei lekkernijen die onze kok Maarten samen met de cliënten gemaakt heeft, gebruiken

De Kookerie (naast de winkel) is het zorggedeelte waar alles volgens de HACCP eisen klaargemaakt wordt.

Deelnemers helpen bij schoonmaken en bereiding van allerlei lekkere, gezonde gezelligheden.

U kunt ook eenvoudige of luxe taarten (hartig of zoet) bestellen.

Boerenmuseum De 7 erven:

In de loop der jaren hebben wij een grote verscheidenheid aan boeren gereedschappen en huishoudelijke voorwerpen verzameld. Deze kunt u bewonderen in ons boerenmuseum.

Atelier Inner-Art:

Inner-Art is een Atelier waar oorspronkelijk gewerkt werd aan persoonlijke ontwikkeling en bewustwording door middel van persoonlijke gesprekken en coaching, cursussen, lezingen en workshops.

In de loop der vele jaren werd het atelier ook bekend om de wel 650 verschillende tekstkaarten. Het atelier biedt daarnaast voor bezoekers een expositie van unieke mandala tekeningen, boeken van Gera die ook auteur, natuurgeneeskundige en geestelijk hulpverlener is. Sinds de zorgboerderij gestart is, is het atelier ook in het gebruik genomen als deels zorgverblijf. Bezoekers kunnen nog steeds terecht voor bezichtiging.

Het atelier voor bewustwording is ontstaan in 1996. Na vele exposities door het land met de mandala’s kwamen er de boeken en de tekstkaarten bij, , maar ook Workshops en Cursussen mandalatekenen, Cursussen persoonlijke ontwikkelingen, Gespreksgroepen voor jong en oud, Persoonlijke Coaching, Hulpverlening bij levens- en geloofsvragen. Velen vonden ( verdieping in ) geloofsbeleving. Met behulp van wetenschappelijke ( medische) kennis, kennis van geestelijke gang van zaken, kennis van de Kwantum Fysica, natuurgeneeskunde en ervaringen uit allerlei geloofsstromingen en ervaringen door tijden heen door mensen beleefd, kunnen bij elkaar gebracht, beter inzicht geven in wat er in de bijbel is beschreven, wat daaruit is weggelaten, wat goed, maar ook niet goed is begrepen. Daarbij het intuïtieve woord en we brengen onmisbare waardevolle kennis in een helderder daglicht, waardoor inzicht groeit en het leven meer zin krijgt.

Zorgboerderij Inner-Art

Vuurlijn 36
1424 NS De Kwakel
Regio Noord-Holland ()
Telefoon 0297-563753

neem contact op
bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 1 januari tot 31 december

Het hele jaar door hebben wij verschillende open dagen (dag van de zorg, open zorgboerderijen dag, open tuinen dag, qua kunst en ambacht) gepland. Ook kunt u daar in het najaar zien op welke datum we onze jaarlijkse wintermarkt hebben gepland. Kijk voor de data op onze website


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten