Net even anders!
Roermond
9,99 kinderen
9,99 volwassenen
9,99 senioren
aanvullende info

Ticket prijzen komen tot stand met een dynamisch prijssysteem. Boven genoemde prijzen zijn vanaf prijzen. check de actuele prijs op de website

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Yumble: beleef een hypermodern attractiepark!

Enter a new world

Betreed de magische wereld van Yumble, een indoor attractiepark zoals je het nog nooit gezien hebt! Een virtuele wereld van maar liefst 9.000 vierkante meter bezorgen je de tijd van je leven. Geniet van een onvergetelijk avontuur met bijzondere, innovative en interactieve attracties. Ontwijk laserstralen en lichteffecten in The Tower, breng een visje tot leven bij Artist Oceaan en maak een doldwaze rit door de virtuele wereld van Tim's Rescue.

Ontdek een nieuwe wereld

Beleef het attractiepark van de toekomst! In Yumble wachten de nieuwste snufjes op je. De nieuwste technieken komen voorbij, zoals Video Mapping, Augmented Reality en 4D. Yumble is leuk voor kinderen én voor ouders. Omdat er per dag twee keer een shift is, zijn er geen lange wachtrijen en heb je alle tijd om deze nieuwe wereld te ontdekken.

Word onderdeel van een wereldprimeur!

Stap in de achtbaan voor een rit door een virtuele wereld, dans mee op het podium of red de wereld van een astroïderegen. De kometen zijn overal, je stoel draait rondjes en jij moet schieten voor je leven! In Yumble is elke game weer anders en het verloop van het spel wordt bepaald door de score van jou en je team. Bij Yumble kijk je je ogen uit en word je zelf onderdeel van een bijzondere wereldprimeur.

Yumble: beleef een hypermodern attractiepark!

Schipperswal 11
6041 TC Roermond
Regio Limburg ()
Telefoon 0475727000

neem contact op
bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 1 januari tot 31 december

Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Van 10:00 uur tot 18:00 uur. Let op: Woensdag alleen 's middags van 13:00 uur tot 18:00 uur geopend. Ook open tijdens de Nederlandse, Belgische en Duitse schoolvakanties van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Geopend met de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, eerste paasdag, tweede paasdag, Koningsdag, bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, eerste pinksterdag, tweede pinksterdag, tweede kerstdag, oudjaarsdag.

Gesloten op de volgende feestdagen: eerste kerstdag, nieuwjaarsdag.

 


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten