Net even anders!
Zoetermeer
gratis voor kinderen
gratis voor volwassenen
gratis voor senioren
aanvullende info
0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Gratis Proefles & Start Rock 'n Roll Danslessen

Rock 'n Roll is here to stay....

Op zondag 13 september om 18:45 kunt u meedoen met een gratis proefles Rock & Roll dansen bij dansclub “Dance to the 60’s”, in de Silverdome aan de van der Hagenstraat 20 in Zoetermeer. Zoals vele uit Zoetermeer en omstreken zullen weten is deze rock ’n roll dansclub een zeer actieve rock ’n roll dansschool met een groot aantal enthousiaste dansers. De dynamische en humoristische manier van lesgeven door de mensen van Dance to the 60's zorgen er voor dat de danslessen bij deze dansschool al snel tot het gezelligste avondje van de week wordt gerekend. Steeds meer mensen weten ons ook te vinden! U misschien ook?

Bij Dance to the 60's wordt er op een ongedwongen, gezellige manier les gegeven met ruimte voor humor. Je danst al behoorlijk binnen een paar weken, de leden die op dit moment dansen zijn tussen de 17 en 80 jaar zijn. Dus voor jong en oud, de muziek is herkenbaar voor iedereen. Je leert leuke mensen kennen, dansen is 1 van de makkelijkste manieren om te blijven bewegen,

Gooi - en smijtwerk
De meeste die denken aan rock ’n roll hebben het over het “gooi en smijtwerk” maar dat wordt alleen gegeven aan de cursisten die het zelf willen en kunnen, natuurlijk pas als je gevorderd bent.
En voor wie geen zin in, of geen lijf meer heeft voor het betere gooi en smijt werk, zijn er tijdens de les prima alternatieven. Dit is voor iedereen mogelijk.

Dance to the 60's' is een begrip in Nederland en Belgie door het geven van Rock & Roll danslessen; het organiseren van feesten, hun deelname aan diverse TV programma's en dansdemonstraties.
Cursisten komen vanuit België tot en met Friesland. Dance to the 60's is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby van Martin & Silvia die verschillende dansscholen hebben bezocht en zich nog steeds in de Rock & Roll verdiepen. Hun doel is : De gezelligheid en de mensen bij elkaar zien te brengen met dezelfde interesses "Fifties en Sixties". Hierdoor zie je ook diverse leuke vriendschappen dat zelfs wel uitmondt in Rock & Roll feesten of uitgaan naar festiviteiten.
Je begint heel langzaam en binnen een paar maanden sta je te dansen alsof het niets is.

Gratis Proefles & Start Rock 'n Roll Danslessen

Van der Hagenstraat 20
2722 NT Zoetermeer
Regio Zuid-Holland ()
Telefoon 0623050364

neem contact op
bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 7 september tot 30 november

Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten