Net even anders!
Nijmegen
23,00 kinderen
23,00 volwassenen
23,00 senioren
aanvullende info

Prijzen zijn vanaf € 22,50 p.p.  en inclusief koffie/thee of frisdrank

Wij hanteren overigens geen prijs per persoon, maar deze is afhankelijk van omvang van de groep/ benodigde VR Studio en aantal VR sets. Check onze website voor de prijs voor jouw groep ... en die is altijd inclusief koffie/thee en frisdrank.

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

EnjoyVR Virtual Reality

EnjoyVR Virtual Reality, balanceer op 165 m hoogte tussen wolkenkrabbers. Durf jij het?

Onze locatie is sfeervol ingericht en heeft meerdere VR Studio’s vanaf 2 tot 55 personen!

Onze enthousiaste begeleiders helpen ter plekke met de keuze uit de vele mogelijkheden. Iedereen v.a. ca 8 jaar kan meerdere indrukwekkende VR belevenissen ervaren oa. de Mount Everest beklimmen, Safari, Diepzeeduiken, op grote Hoogte lopen, de Wereld ontdekken in Google Earth, de geschiedenis in met Airborne 1944, Formule 1 racen in een racesimulator, Spookhuizen, Shootinggames, verschillende Achtbanen of actieve VR Experiences met Klimmen, Dans/Work Out, Boogschieten, Tafeltennissen, etc.

WOW, dit is gaaf” is een veel gehoorde reactie.

Iedereen ervaart meerdere VR Experiences naar haar/zijn eigen keuze! Tegelijkertijd genieten van de verschillende experiences; want terwijl een aantal aan het spelen zijn met een VR-bril op, kunnen anderen op dat moment meekijken op de bijbehorende grote schermen. Een VR beleving duurt ongeveer tussen de 3 en 10 minuten; daarna is het fijn om weer even bij te komen in de ‘gewone wereld’ en even te kijken naar de anderen; vaak levert dat hilarische momenten op. En je bent natuurlijk weer snel zelf aan de beurt voor een volgende ervaring naar keuze!

Kom naar EnjoyVR in Nijmegen Centrum voor een uitje waar nog lang over wordt gepraat en je nog vaak met veel plezier op terugkijkt. Bekijk ook de arrangementen op onze website (met verschillende restaurants of een VR Kinderfeestje inclusief slagroomtaart).
Particulieren kunnen eenvoudig online reserveren via www.enjoyvr.nl/reserveer. Zij ontvangen daarna gelijk een reserveringsbevestiging en bewijs van betaling per e-mail.

Bedrijven hebben de mogelijkheid de VR Experience te boeken via een reserveringsaanvraag per e-mail (info@enjoyvr.nl) of whats’app (06-41105959), waarna zij de reservering op factuur kunnen betalen.

De actuele prijzen zijn vermeld op onze website www.enjoyvr.nl
De bedragen zijn inclusief koffie/thee/frisdrank.

Onze locatie is in principe minder geschikt voor minder valide personen (i.v.m. een kleine trap), maar overleg tevoren over evt. mogelijkheden; wij denken graag mee!

EnjoyVR Virtual Reality

Klein Mariƫnburg 3
6511PL Nijmegen
Regio Gelderland ()
Telefoon 06 4110 5959

neem contact op
bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 1 januari tot 31 december

Dagelijks geopend van 11.00 uur tot 20.30 uur. Vooraf online reserveren op www.enjoyvr.nl


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten