Net even anders!
Zeist
26,00 kinderen
26,00 volwassenen
24,00 senioren
aanvullende info

Normaal: €26,-

CJP/Student/65+: €24,-

ACTIE - cjp: €19,20

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Conny Janssen Danst Inside Out

Sorry, dit dagje uit is helaas al afgelopen

INSIDE OUT is genomineerd voor een Zwaan in de categorie ‘Meest indrukwekkende dansproductie 2014/2015’!

Na het overweldigende succes van MIRROR MIRROR (zomer 2014) in de Rotterdamse haven, laat choreografe Conny Janssen zich voor haar nieuwste choreografie INSIDE OUT inspireren door de rol van het individu in de complexiteit van een massa. Door wat je ervaart als je inzoomt, en dat wat je ziet als je het totale beeld probeert te omvatten. INSIDE OUT gaat over de menselijke ervaring achter een structuur, over het kleine detail in het grote geheel. Over de kwetsbare binnenkant van de geharnaste façade.

Conny Janssen: “Soms kijk je naar iets waar je niet bij kunt komen. Alle informatie, al het menselijke, is binnen de structuur opgesloten. Als een lichaam omsloten door huid. Pas als je de buitenkant eraf pelt en de binnenkant wordt blootgelegd, zie je de schoonheid van de onderdelen, de details en onderlinge verbanden“.

Live muziek!
Naast een groot, avontuurlijk dansersensemble van 13 dansers bestaande uit jonge talenten en bekende gezichten, stelt Conny Janssen voor INSIDE OUT een verrassend muzikaal gezelschap samen. De Rotterdamse singer songwriter iET (genomineerd Soul&Jazz Award Radio 6), gitarist en multi-instrumentalist Budy Mokoginta, cellist Jonas Pap (Red Limo String Quartet) en toetsenist Pieter de Graaf (Kyteman Orchestra en Wouter Hamel), werken in INSIDE OUT voor het eerst samen aan nieuwe composities en bewerkingen geïnspireerd op thema’s van Bach.

Theaterkrant.nl
'Ritme, ademhaling, snelle gewichtsverplaatsingen met natuurlijk golvende patronen en een flow waardoor je automatisch mee wilt bewegen.'

Trouw
'Janssen toont hoe kwetsbaar het eigene is'

De Volkskrant
'Vanuit dit prachtige openingsbeeld, waarin de individuen ondergeschikt zijn aan het geheel, breekt de choreografie langzaam open. [...] vloeiende en dynamische bewegingen, mooie solo's en duetten.'

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvangt u na de voorstelling een drankje en hapje.

Conny Janssen Danst Inside Out

Het Rond 2
3701HS Zeist
Regio Utrecht ()
Telefoon 0306927400

neem contact op
bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open op zaterdag 7 april 2018

Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten