Net even anders!
Luttelgeest
7,50 kinderen
12,50 volwassenen
11,50 senioren
aanvullende info

Kinderen t/m 3 jaar: gratis

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Ontdek de sterren van de jungle in de Orchideeën Hoeve

Sorry, dit dagje uit is helaas al afgelopen

Ga in de voorjaarsvakantie op avontuur in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve en ontdek de sterren van de jungle!

Heb jij altijd al een beroemdheid willen ontmoeten of op de foto gewild met een wereldrecordhouder? Breng dan deze voorjaarsvakantie, van 17 februari tot en met 4 maart, een bezoek aan de Orchideeën Hoeve. Tijdens een avontuurlijke wandeling door het overdekte park ontmoet je niet alleen de sterren van de tropen, maar kun je ook jouw eigen talenten ontdekken tijdens de superspannende Junglefreakshow of de talentenjacht met Freek Duck.

Junglefreakshow
Durf jij een sprinkhaan te eten, ken je de talenten uit de jungle en ben je niet bang voor een leguaan? Bemachtig dan deze voorjaarsvakantie een plaats in het Jungletheater en laat zien dat je een echte ranger bent! In een halfuur tijd word je tijdens de Junglefreakshow uitgedaagd met jungle-opdrachten waarbij het niet alleen om kennis draait, maar ook om snelheid en lef. De show is uiteraard ondergedompeld in het nieuwe jaarthema ‘Natuurtalent’ en er zullen een aantal nieuwe jungledieren te bewonderen zijn. De Junglefreakshow is voor jong en oud en duurt 30 minuten. De show wordt gegeven op za. 17, zo. 18 en wo. 21 februari om 14.00 uur. Van za. 24 februari tot en met zo. 4 maart is de show bij te wonen om 11.30 en 14.00 uur.

Nieuwe speurtocht
In de nieuwe speurtocht neemt het dappere eendje Freek Duck de jongste bezoekers mee op talentenjacht door de tuinen. Wanneer de avonturiers in de dop zich een weg weten te banen langs avontuurlijke paden, clowneske lori’s en fladderende vlinders kunnen ze Freek helpen aan de titel ‘Ster van de Jungle’. Dit jaar is er voor het eerst ook een aangepaste speurtocht voor de allerkleinsten met makkelijke vragen en puzzels. Beide speurtochten zijn vanaf de voorjaarsvakantie verkrijgbaar bij de ingang van de tuinen voor € 1,00 en is inclusief een klein presentje na afloop.

De Orchideeën Hoeve is overdekt en daarmee niet afhankelijk van weersomstandigheden. Kijk voor meer informatie over de voorjaarsvakantie op de website.

Ontdek de sterren van de jungle in de Orchideeën Hoeve

Oosterringweg 34
8315 PV Luttelgeest
Regio Flevoland ()
Telefoon 0527 202875

neem contact op
bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van zaterdag 17 februari 2018 tot zondag 4 maart 2018

Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten