Net even anders!
Drachten
gratis voor kinderen
gratis voor volwassenen
gratis voor senioren
aanvullende info

Het festivalterrein op het Slingepark is gratis te bezoeken en ook de muzikale acts op het hoofdpodium zijn voor iedereen. Voor een aantal voorstellingen moet je een kaartje kopen. Kaartjes koop je via de website of gewoon op het terrein zelf (als het nog niet uitverkocht is). Er zijn ook voorstellingen of acts waarvoor een vrijwillige bijdrage gevraagd wordt.

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Simmerdeis Theater- & Muziekfestival

Sorry, dit dagje uit is helaas al afgelopen

Simmerdeis is hét Theater- en Muziekfestival van Drachten, waar je elkaar ontmoet in een gezellige omgeving. Geniet mee in het Slingepark van 28juni t/m 1 juli. Meer info? Zie de website.

Simmerdeis is hét Theater- en Muziekfestival van Drachten en Smallingerland, waar je elkaar ontmoet in een gezellige omgeving. Of dat nu in het sfeervolle Slingepark is, op één van de locaties in Drachten of in de omliggende dorpen. Je treft er (theater)makers, muzikanten, artiesten en andere bezoekers. Kom dit jaar genieten van de rock-‘n-roll tunes van Danny Vera. Of dans mee met de energieke rock/ska/reggae mix van de TenTemPiés. Doe mee met de kleurrijke dansparade The Color of Time in een vrolijke vulkaanuitbarsting van kleur.


Bovendien kun je op Gaastereiland, in de grootste bamboedome ooit gebouwd in Europa, je laten meevoeren door de muziek- en circusartiesten bij Finestra Aperta (hoofdprogramma Leeuwarden-Fryslân 2018). Fascinerende karakters zweven door het luchtruim en tarten de zwaartekracht terwijl ze over touwen, kooien en dwarsbalken klimmen. Ook voor een hapje en een drankje is Simmerdeis weer dé plek. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk op de website. We zien je graag op het allerleukste festival van Smallingerland op 28 juni t/m 1 juli.

Simmerdeis Theater- & Muziekfestival

Laweiplein 1
9203 KL Drachten
Regio Friesland ()
Telefoon 0512 335 000

neem contact op
bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van donderdag 28 juni 2018 tot zondag 1 juli 2018

Het park is open op de volgende tijden:

do 28 juni van 19.00 – 00.00 uur
vr 29 juni van 17.00 – 01.00 uur
za 30 juni van 15.00 – 01.00 uur
zo 1 juli van 13.00 – 23.00 uur


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten