Net even anders!
Stadspark
gratis voor kinderen
gratis voor volwassenen
gratis voor senioren
aanvullende info

Alle Falun Dafa lessen zijn geheel gratis en vrijblijvend.

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Gratis meditatielessen van Falun Dafa in Maastricht

Sorry, dit dagje uit is helaas al afgelopen

Falun Dafa: Een krachtige methode voor de verfijning van lichaam en geest.

Wil je beginnen met meditatie ? Goed plan ! De meditatiemethode Falun Dafa brengt veel positieve invloeden in het leven en het is helemaal niet moeilijk.

Falun Dafa is een praktijk van het verfijnen van lichaam en geest door speciale oefeningen en meditatie. Falun Dafa, ook wel Falun Gong genoemd, is in 1992 door dhr. Li Hongzhi bekend gemaakt in China en wordt nu over de gehele wereld door meer dan 100 miljoen mensen beoefend.

In Falun Gong wordt de geest gecultiveerd door Xinxing (de morele kwaliteit) te verhogen. Xinxing wordt verhoogd door zich steeds meer in overeenstemming te brengen met de universele principes Waarachtigheid, Mededogen, Verdraagzaamheid.

De cultivatie van het lichaam in Falun Gong bestaat uit een vijftal oefeningen. Er zijn 4 staande oefeningen en één zittende meditatie. De langzaam bewegende oefeningen zijn geschikt voor alle leeftijden en ze zijn gemakkelijk te leren. Ze hebben een zeer positieve invloed op de gezondheid. Na langere beoefening wordt bij het uitvoeren van de oefeningen een meditatieve toestand vereist, een lege doch bewuste geest.

Alle activiteiten van Falun Dafa zijn gratis. Op het internet zijn alle boeken en videoclips van de oefeningen gratis te downloaden.

De oefenlessen gaan door op zaterdagmorgen van 10u tot 11u30 in het Stadspark van Maastricht. Best een seintje vooraf naar Petra: spulnik@icloud.com of 06-46 13 64 87

Gratis meditatielessen van Falun Dafa in Maastricht

Maasboulevard 1
6211 Stadspark
Regio Limburg ()
Telefoon 06-46 13 64 87

neem contact op
bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van zaterdag 19 mei 2018 tot zaterdag 28 december 2019

Zaterdagmorgen van 10u tot 11u30


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten