Net even anders!
Rotterdam
20,00 kinderen
30,00 volwassenen
30,00 senioren
aanvullende info

De prijzen verschillen per evenement en per tribune. Kijk voor de prijzen op chio.nl

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

CHIO Rotterdam

Sorry, dit dagje uit is helaas al afgelopen

Van donderdag 21 juni 2018 tot en met zondag 24 juni 2018 staat een jubileum editie van het CHIO Rotterdam op het programma.

Van donderdag 21 juni 2018 tot en met zondag 24 juni 2018 staat een jubileum editie van het CHIO Rotterdam op het programma. Het is de 70ste editie van het oudste internationale topsport evenement van Rotterdam en het oudste international hippische topsportevenement.

Dit Nederlandse hippische 5* topsportevenement is jaarlijks een groot succes met als sportieve hoogtepunten de Longines FEI Nations Cup™ Jumping of the Netherlands, de FEI Nations Cup dressuur, de Longines Grand Prix (springen) en de InterChem Grand Prix Kür op Muziek (dressuur). Naast de topsport wedstrijden zijn er vele activiteiten aanwezig voor jong en oud. Het evenement gaat gepaard met vier dagen gezelligheid, zakelijk netwerken, fun for kids, shows, het Stroodorp en uitstekende hopitality. Het is een unieke beleving voor de kinderen en de ouderen kunnen ontspannen genieten en zakelijk netwerken.

Net als vorig jaar zijn er aparte tickets verkrijgbaar voor het Rotterdam Stadion, waar alle springwedstrijden worden verreden waaronder de Longines FEI Jumping Nations Cup en de Longines Grand Prix of Rotterdam. De Grand Prix Kür op muziek en de jeugdochtend vinden ook plaats in het Rotterdam Stadion. In het InterChem Stadion vinden de overige dressuurrubrieken plaats.
Gedurende alle dagen zijn er tickets voor volwassenen en kinderen (gereduceerd tarief) te bestellen. Voor mindervalide bezoekers is er in het Rotterdam Stadion een rolstoelplatform. De tickets via chio.nl zijn inclusief servicekosten.

CHIO Rotterdam

Kralingseweg 120
3062 CG Rotterdam
Regio Zuid-Holland ()
Telefoon +31 (0)10-4528900

neem contact op
bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van donderdag 21 juni 2018 tot zondag 24 juni 2018

Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten