Net even anders!
Appeltern
gratis voor kinderen
7,50 volwassenen
7,50 senioren
aanvullende info

De entree is €7,50. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang, kinderen van en ouder dan 12 jaar betalen € 7,50 entree. Seizoenkaarthouders hebben op deze speciale avonden ook gratis toegang.

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Mystery Gardens in Lights 2018

Sorry, dit dagje uit is helaas al afgelopen

Een avondwandeling door onze verlichte tuinen die je niet mag missen! We varen onze eigen koers in de showwereld van licht, laser en beleving. Hier moet je bij zijn!

Op 28, 29 en 30 september is het weer zover. Dan wordt in Appeltern het lichtfeest Mystery Gardens in Lights 2018 georganiseerd. Appeltern heeft inmiddels duidelijk een eigen plek verworven in de wereld van de licht events. Wordt elders gewerkt met louter laser stralen en mega lichtbundels, in Appeltern is ook de menselijke maat heel belangrijk. Lichteffecten in de eigen tuin op water, in borders en onder bomen voeren de boventoon. Voeg daarbij de slimme vondsten van lichtjes in allerlei objecten, de linten van kaarsen en vlamschalen, dan weet je waar Mystery Gardens in Lights voor staat.

De samenwerking met Mirage uit Beuningen zorgt ervoor dat er ook in technische zin elk jaar een schepje boven op gedaan wordt. Ligt hun werkveld normaal bij mega grote muziek festivals in binnen en buitenland, het feestje in Appeltern wordt beschouwd als hun parade paardje. Succesnummers worden herhaald nieuwe zaken worden voor het eerst getoond.

Kijk voor meer informatie of bestel de tickets op onze website.

TIP: Boek het Mystery Arrangement! Begin de avondwandeling met koffie/thee en een appelflap, om hem vervolgens af te sluiten met een borrel en hapjes. Neem ook hiervoor snel een kijkje op onze website!

Mystery Gardens in Lights 2018

Walstraat 2
6629AD Appeltern
Regio Gelderland ()
Telefoon (0487) 54 17 32

neem contact op
bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van vrijdag 28 september 2018 tot zondag 30 september 2018

Alle drie de avonden kunt u inlopen tussen 19:00 uur en 21:30 uur. Tot 23:00 uur kan de route bewandeld worden, dan sluit het park.


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten