Net even anders!
Baarland
10,00 kinderen
10,00 volwassenen
10,00 senioren
aanvullende info
0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Keltische muziek in Baarland

Sorry, dit dagje uit is helaas al afgelopen

Ontdek de Keltische sferen van Ierland, Schotland, Frankrijk, Spanje en Portugal in de luisterliedjes en traditionele tunes en drijf mee op de golven van melancholie en levenslust

Neem vier muzikale mannen-van-een-zekere-leeftijd, een grote dosis liefde voor authentieke Keltische muziek, een flinke bak humor en relativerend vermogen, en je krijgt de Keltische folkband Windbroke! Hoe verschillend de karakters van de heren ook mogen zijn, de afzonderlijke ontdekking van het Keltische genre in de folkmuziek bracht hen ooit samen. Windbroke en zijn voorlopers hebben een geschiedenis die terug gaat tot 1995. De huidige 4-koppige bezetting ontstond in 2013. Sindsdien timmeren de mannen uit Vlissingen en omstreken succesvol aan de weg en is hun agenda gevuld met optredens, projecten en toertjes. Op uitnodiging van de stichting Maartenskerk speelt het gezelschap op 13 april 2019 vanaf 20:00 uur een avondvullend concert in de kerk van Baarland. De kaarten voor dit speciale optreden kosten slechts €10,- en zijn vooraf te verkrijgen/reserveren via www.windbroke.nl of voorafgaand aan de voorstelling aan de deur.

De muziek
De kenmerkende luister-folk die windbroke speelt is afkomstig uit streken die ooit zijn beïnvloed door Keltische culturen zoals dat niet alleen in Ierland en Schotland, maar ook in Frankrijk, Spanje en zelfs Portugal het geval is. Het programma staat dan ook bol van liederen en instrumentale nummers die tranen trekkend melancholiek zijn, tot vrolijk, ritmisch of opzwepend. Hierin bewandelt de band niet de gebaande paden maar kiest voor minder bekende muziek uit de rijke Keltische traditie. De vaak humoristische vertellingen en vele wetenswaardigheden waarmee het programma doorspekt is en het enthousiasme waarmee gespeeld en gezongen wordt staan borg voor een onvergetelijke avond in Keltische sferen!

 

Keltische muziek in Baarland

Slotstraat 3
4435AM Baarland
Regio Zeeland ()
Telefoon 0651549071

neem contact op
bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open op zaterdag 13 april 2019

20:00 tot 22:30


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten