Net even anders!
Eersel
gratis voor kinderen
5,00 volwassenen
5,00 senioren
aanvullende info

Volwassenen € 5, -

Jeugd 13 t/m 18 jaar € 2,50

Kinderen t/m 12 jaar, onder begeleiding, gratis toegang.

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Kempenmuseum De Acht Zaligheden

Het pareltje van de Kempen bevindt zich aan de Kapelweg in Eersel. Een authentieke Kempische boerderij met heerlijke moestuin, geurige kruidentuin en rustgevende boomgaard.

Het pareltje van de Kempen bevindt zich aan de Kapelweg in Eersel. Een authentieke Kempische boerderij met heerlijke moestuin, geurige kruidentuin en rustgevende boomgaard. Hier liggen de wortels van de hedendaagse Kempenaar die zich in de loop der jaren ontwikkelde van keuterboer tot agrarisch manager en van smokkelaar tot sigarenindustrieel.
Het museum is niet alleen geschikt om individueel te bezoeken, maar ook zeer aantrekkelijk voor groepen als families, vrienden of collega’s. Speciaal voor deze groepen is er de interactieve MuseumSnuffel. Kennis, kunde, teamwork en inspanning zijn vereist om deze speurtocht tot een goed einde te brengen. De ideale manier om elkaar op informele wijze beter te leren kennen in een inspirerende culturele omgeving.
Liever op pad met de fiets, tandem of step, dan is Goed Geboerd een echte aanrader. Gedurende deze loeiende middag gaat u koeien schilderen, krijgt u een leuke rondleiding bij een melkveehouderij met echte robots en gaat u proeven van een heerlijk melkproduct. Wat dat is blijft nog even een verrassing.
Voor meer informatie kijk op de website. Het is ook zeker aan te bevelen om de agenda in de gaten te houden want de prachtige tuin is zeer regelmatig gastheer van allerhande activiteiten. Er is eigenlijk altijd wel wat te beleven in het museum. Beugelen, kegelen en steltlopen is namelijk voor alle leeftijden…

Kempenmuseum De Acht Zaligheden

Kapelweg 2
5521 JJ Eersel
Regio Noord-Brabant ()
Telefoon 0497-515649

neem contact op
bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van 1 januari tot 1 januari

Gesloten met: Carnaval (zaterdag, zondag en maandag), 1ste kerstdag, Nieuwjaarsdag.
Op Feestdagen geopend van 13:00 - 17:00 uur.


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten