Net even anders!
Luttelgeest
8,50 kinderen
14,50 volwassenen
13,50 senioren
aanvullende info

Kinderen t/m 3 jaar: gratis

0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

Feestelijke herfstvakantie met spectaculaire reptielenshow

Sorry, dit dagje uit is helaas al afgelopen

Ga deze herfstvakantie op expeditie in de Orchidee├źn Hoeve en beleef een onvergetelijk jungle-avontuur in eigen land!

Het is feest in het mooiste junglepark van Europa! De Orchideeën Hoeve bestaat maar liefst 100 jaar en daarom trakteert het park jou van 19 t/m 27 oktober op een tropisch dagje uit vol avontuurlijke verrassingen! Bibber bij de spectaculaire reptielenshow, bewonder het gloednieuwe Malawi aquarium en ravot in de waterrijke junglespeeltuin. Kom jij het feestje meevieren?

Uniek herfstvakantieprogramma
Ter ere van het 100-jarig bestaan van de Orchideeën Hoeve trakteert het geheel overdekte park jou op een bomvolle feestagenda. Al wandelend door de overdekte jungle word je omringd door de meest prachtige natuur en stapelen de verrassingen zich op. Schuif als eerste aan bij de spectaculaire reptielenshow, geniet van Caribische livemuziek in de ‘Zwevende’ Bloementuin en sluit jouw dag af met een knuffel van de nieuwe ranger van het park. Op zoek naar nog meer avontuur? Ga op speurtocht met Kees Kaas, voer de dieren of leef je helemaal uit in de waterrijke junglespeeltuin. De Orchideeën Hoeve is het herfstvakantie uitje voor het hele gezin.

Spectaculaire reptielenshow voor jong en oud!
Meterslange slangen, indrukwekkende leguanen en griezelige schorpioenen: van 19 t/m 27 oktober zijn de griezeligste dieren uit de jungle te zien tijdens de spectaculaire reptielenshow met Ferry Torrez en ranger Richard. Relaxed achteroverleunen zit er tijdens deze sensationele show niet in. Voor je het weet ben jij de uitverkorene voor een ontmoeting met een harige vogelspin of kom je oog in oog te staan met een vijf meter lange wurgslang. Durf jij het aan?


De Orchideeën Hoeve is overdekt en daarmee niet afhankelijk van weersomstandigheden. Kijk voor het volledige herfstvakantieprogramma en showtijden op de website.

Feestelijke herfstvakantie met spectaculaire reptielenshow

Oosterringweg 34
8315PV Luttelgeest
Regio Flevoland ()
Telefoon 0527202875

neem contact op
bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van zaterdag 19 oktober 2019 tot zondag 27 oktober 2019

Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten