Net even anders!
Huizen
gratis voor kinderen
gratis voor volwassenen
gratis voor senioren
aanvullende info
0 beoordelingen
% vind dit leuk
op basis van reacties
Wat vind jij? of

de kleine toonzaal

Sorry, dit dagje uit is helaas al afgelopen

De expositie 'Abstract' in de kleine toonzaal, Eemlandweg 7 in Huizen toont glasobjecten van Mariëlle Braanker en de vroege schilderijen van Simone Stawicki.

De expositie 'Abstract' in de kleine toonzaal, Eemlandweg 7 in Huizen, die de glasobjecten van Mariëlle Braanker en de vroege schilderijen van Simone Stawicki toont, is verlengd tot 25 augustus.

Vanaf zaterdag 2 mei en zondag 3 mei van 12.00 uur tot 17.00 uur is de expositie weer te bezoeken met niet meer dan twee personen tegelijkertijd, mits de bezoekers gezond zijn en 1,5 meter afstand houden. Het kan gebeuren dat men hierdoor even buiten moet wachten. Natuurlijk is het ook mogelijk een afspraak te maken om de toonzaal te bezoeken.

Mariëlle Braanker maakt objecten van glas. Zij heeft haar eigen techniek ontwikkeld waarbij de objecten zijn opgebouwd uit vlakglas die gesneden en aan elkaar gehecht zijn. Zij weet bijzondere vormen te creëren met dit glas. Doordat de objecten zijn opgebouwd uit vlakglas, geeft dit een eigen lichtbreking, die naast de vorm een extra dimensie geeft.
Simone Stawicki toont werken uit haar vroege periode, waarbij zij vrijwel geheel abstract werkte. Zij was geïnspireerd door object, tijd en ruimte. Het samensmelten van het object en de omgeving geven een abstract beeld. Het is een beeldtaal die van hart tot hart spreekt.

De kleine toonzaal van Simone Stawicki is gevestigd op Eemlandweg 7 in Huizen en is het eerste weekend van de maand geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur en op afspraak. Meer informatie is te vinden op www.dekleinetoonzaal.nl.

de kleine toonzaal

Eemlandweg 7
1271 KR Huizen
Regio Noord-Holland ()
Telefoon 0653529153

neem contact op
bezoek de website

Openingstijden

  • 0
  • 3
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18
  • 21
  • 24
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Deze gelegenheid is open van zaterdag 2 mei 2020 tot dinsdag 25 augustus 2020

De kleine ttonzaal is het eerste weekend van de maand geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur en op afspraak.


Net even anders

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten